,
10/09/2020
Podcast
En directe des del Castell de Miravet

DE BADES / 1x05 / Castell de Miravet

Avui no tenim atra faena que fer lo programa en directe des del Castell de Miravet. Farem tertúlia en dos nous invitats #delterreno. A l'esquerra tindrem a Salvador Matamoros, veí de Corbera d'Ebre i una eminència de l'antropologia i a la dreta Enriqueta Parlem-ne, impulsora d'un nou servei per a tots los turistes que visiten lo Castell. A banda també tindrem la secció 'Trossets' en la música d'Èric Vinaixa, fill de Miravet i ho acabarem de rematar en una vella coneguda del podcast. Moltes gràcies Miravet i a tota la gent que mos ha fet un roglet!

Web: www.delterreno.cat
Podcasts: www.youtube.com/delterreno
Instagram: @somdelterreno
Twitter: @somdelterreno

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Un podcast que salvaguarda i dona vida, d'una forma divertida, a totes paraules, expressions típiques i dites populars de les Terres de l'Ebre que mos donen identitat com Ebrencs. Sabem que la nostra forma de parlar és única i xalem molt escoltant les tertúlies i entrevistes de les nostres ràdio locals, sempre se cola alguna paraula que mos servix d’inspiració para les nostres il·lustracions #delterreno. 

 

15/09/2022
Avui no teniem que tornar als astudis centrals de l'arràdio a fer lo primer programa de la tercera temporada!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer l’últim programa de la segona temporada inspirant-mos en lo cuento dels 3 tossinos. Sí amics oïents, mos despedim com sempre s'ha fet als coles, interprentant una obra de tiatro!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa des de La Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta. Sí amics oïents, astem al Carrer Sol para compartir en tots vatros com era Amposta a principis del Segle XX. Natros ho tenim tot preparat, música!
11/05/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa, que ias prou.
28/04/2022
Avui no teniem atra faena que fer parlar de l'amor. Sí! amics oïents, avui des dels astudis centrals de l'arràdio parlarem de com lo rosse fa'l carinyo i de com molt de rosse fa llaga, en Santi Petri. Natros ho tenim tot preparat, comencem!
23/03/2022
Avui no tens atra faena que sintonitzar la freqüencia moOodulada! Sí! amics oïents, avui astirem en Jonathan i de la seua mà presentarem la sel·lecció músical "barrina del quinze". Natros ho tenim tot preparat, MÚSICA!
09/03/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo diari en Marta i Menga. Sí amics oïents, avui ham plenat de gent l'estudi de ràdio i de la mà de les dos germanetes passarem la tarde donant pas als nostres invitats.