,
10/09/2020
Podcast
En directe des del Castell de Miravet

DE BADES / 1x05 / Castell de Miravet

Avui no tenim atra faena que fer lo programa en directe des del Castell de Miravet. Farem tertúlia en dos nous invitats #delterreno. A l'esquerra tindrem a Salvador Matamoros, veí de Corbera d'Ebre i una eminència de l'antropologia i a la dreta Enriqueta Parlem-ne, impulsora d'un nou servei per a tots los turistes que visiten lo Castell. A banda també tindrem la secció 'Trossets' en la música d'Èric Vinaixa, fill de Miravet i ho acabarem de rematar en una vella coneguda del podcast. Moltes gràcies Miravet i a tota la gent que mos ha fet un roglet!

Web: www.delterreno.cat
Podcasts: www.youtube.com/delterreno
Instagram: @somdelterreno
Twitter: @somdelterreno

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Un podcast que salvaguarda i dona vida, d'una forma divertida, a totes paraules, expressions típiques i dites populars de les Terres de l'Ebre que mos donen identitat com Ebrencs. Sabem que la nostra forma de parlar és única i xalem molt escoltant les tertúlies i entrevistes de les nostres ràdio locals, sempre se cola alguna paraula que mos servix d’inspiració para les nostres il·lustracions #delterreno. 

 

27/10/2020
Avui no tenim atra faena que fer lo programa en directe mentres asmorzem un plat de callos al Bar Sport, contem en la companyia de Lo Riberenc, en ell obrirem una nova secció
19/10/2020
Esta nit no tenim atra faena que fer lo programa en petit comité, ne som 3, i és que ningú més s'ha volgut adentrar a formar part de l'equip d'emissió d'este Podcast #debades que hem anomenat 'La Ouija’. Ara mateix és de nit cerrada i aquí a l'est
10/09/2020
Avui no tenim atra faena que fer lo programa en directe des del Castell de Miravet. Farem tertúlia en dos nous invitats #delterreno.