,
10/09/2020
Podcast
En directe des del Castell de Miravet

DE BADES / 1x05 / Castell de Miravet

Avui no tenim atra faena que fer lo programa en directe des del Castell de Miravet. Farem tertúlia en dos nous invitats #delterreno. A l'esquerra tindrem a Salvador Matamoros, veí de Corbera d'Ebre i una eminència de l'antropologia i a la dreta Enriqueta Parlem-ne, impulsora d'un nou servei per a tots los turistes que visiten lo Castell. A banda també tindrem la secció 'Trossets' en la música d'Èric Vinaixa, fill de Miravet i ho acabarem de rematar en una vella coneguda del podcast. Moltes gràcies Miravet i a tota la gent que mos ha fet un roglet!

Web: www.delterreno.cat
Podcasts: www.youtube.com/delterreno
Instagram: @somdelterreno
Twitter: @somdelterreno

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Un podcast que salvaguarda i dona vida, d'una forma divertida, a totes paraules, expressions típiques i dites populars de les Terres de l'Ebre que mos donen identitat com Ebrencs. Sabem que la nostra forma de parlar és única i xalem molt escoltant les tertúlies i entrevistes de les nostres ràdio locals, sempre se cola alguna paraula que mos servix d’inspiració para les nostres il·lustracions #delterreno. 

 

30/12/2021
Avui no tenim atra faena que fer un programa "Especial Campanades de Final d'Any". Sí amics oïents, per segon any consecutiu surtim de la ràdio para retransmetre en directe i para tots vatros les 12 campanades!
08/12/2021
Avui no tenim atra faena que fer lo programa des d'un taller d'amotos. Sí amics oïents, avui astem fent lo programa des de lo taller de Joan lo Cigo, en ell parlarem del seu negoci i de tot lo relacionat en lo món de les dos rodes.
08/12/2021
Avui no té atra faena que fer lo programa Cinteta Morrandes. Sí amics oïents, aprofitant que Juanita te visita al podòleg, Cinteta agafa les riendes para entrevistar a Hernan en H, Lo Riberenc i algun que atre més.
18/11/2021
Avui no tenim atra faena que fer un programa de música ebrenca. Sí amics oïents, vam quedar en la gent d'aquí la ràdio que allà c'allà fariem un programeta musical #delterreno. Natros ho tenim tot preparat, música maestro!
07/11/2021
Avui no teniem atra faena que fer un programa de misteris. Sí amics oïents, avui possarem llom a la foscor! Natros ho tenim tot preparat, comencem!
30/10/2021
Avui no tenim atra faena que fer lo programa des d'una coetera. Passem tantes vegades per davant que sempre mos preguntem... què guarden aquí? 
28/09/2021
Avui no tenim atra faena que presentar lo primer podcast de la segona temporada en lo jove que meneja tot lo cotarro #delterreno.