,
19/10/2020
Podcast
Connexió en lo més allà

DE BADES / 1X06 / La Ouija

Esta nit no tenim atra faena que fer lo programa en petit comité, ne som 3, i és que ningú més s'ha volgut adentrar a formar part de l'equip d'emissió d'este Podcast #debades que hem anomenat 'La Ouija’. Ara mateix és de nit cerrada i aquí a l'estudi contem en la companyia de Pepeta Triunfo, mèdium #delterreno, en ella anem a establir connexió en lo més allà... Ho tenim tot preparat, començem!

Web: www.delterreno.cat
Podcasts: www.youtube.com/delterreno
Instagram: @somdelterreno
Twitter: @somdelterreno

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Un podcast que salvaguarda i dona vida, d'una forma divertida, a totes paraules, expressions típiques i dites populars de les Terres de l'Ebre que mos donen identitat com Ebrencs. Sabem que la nostra forma de parlar és única i xalem molt escoltant les tertúlies i entrevistes de les nostres ràdio locals, sempre se cola alguna paraula que mos servix d’inspiració para les nostres il·lustracions #delterreno. 

 

15/09/2022
Avui no teniem que tornar als astudis centrals de l'arràdio a fer lo primer programa de la tercera temporada!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer l’últim programa de la segona temporada inspirant-mos en lo cuento dels 3 tossinos. Sí amics oïents, mos despedim com sempre s'ha fet als coles, interprentant una obra de tiatro!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa des de La Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta. Sí amics oïents, astem al Carrer Sol para compartir en tots vatros com era Amposta a principis del Segle XX. Natros ho tenim tot preparat, música!
11/05/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa, que ias prou.
28/04/2022
Avui no teniem atra faena que fer parlar de l'amor. Sí! amics oïents, avui des dels astudis centrals de l'arràdio parlarem de com lo rosse fa'l carinyo i de com molt de rosse fa llaga, en Santi Petri. Natros ho tenim tot preparat, comencem!
23/03/2022
Avui no tens atra faena que sintonitzar la freqüencia moOodulada! Sí! amics oïents, avui astirem en Jonathan i de la seua mà presentarem la sel·lecció músical "barrina del quinze". Natros ho tenim tot preparat, MÚSICA!
09/03/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo diari en Marta i Menga. Sí amics oïents, avui ham plenat de gent l'estudi de ràdio i de la mà de les dos germanetes passarem la tarde donant pas als nostres invitats.