,
28/09/2021
Podcast
Entrevistem a Hernan en H totalment #debades

DE BADES / 2X01 / Entrevista a Hernan en H

Avui no tenim atra faena que presentar lo primer podcast de la segona temporada en lo jove que meneja tot lo cotarro #delterreno. 

Web: www.delterreno.cat
Youtube: www.youtube.com/delterreno
Instagram: @somdelterreno
Twitter: @somdelterreno

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Un podcast que salvaguarda i dona vida, d'una forma divertida, a totes paraules, expressions típiques i dites populars de les Terres de l'Ebre que mos donen identitat com Ebrencs. Sabem que la nostra forma de parlar és única i xalem molt escoltant les tertúlies i entrevistes de les nostres ràdio locals, sempre se cola alguna paraula que mos servix d’inspiració para les nostres il·lustracions #delterreno. 

 

28/09/2021
Avui no tenim atra faena que presentar lo primer podcast de la segona temporada en lo jove que meneja tot lo cotarro #delterreno. 
14/05/2021
Avui no tenim atra faena que fer lo programa des del Camp Nou. Sí amics oïents, avui astem al camp de La Cava para compartir en tots vatros unatra tarde de futbol, de futbol i de ràdio! Natros ho tenim tot preparat, comencem!
14/03/2021
Avui no tenim atra faena que fer lo programa des dels estudis centrals de La Plana Ràdio. Después de les peticions dels nostres estimats oients, este serà lo primer programa dirigit per Cinteta Morrandes.
23/02/2021
Avui no tenim atra faena que muntar a La Foradada, és lluna plena i hem aprofitat para fotre la caminata de nit cerrada, però ara a mitant camí, de repent, se mos ha tapat la lluna i no veem res. Estem mirant paca on tirem i de passo ho gravarem.
10/02/2021
Avui no tenim atra faena que fer un programa ASMR, estem aquí a la ràdio en Cinteta Morrandes al control tècnic i en Tania Sensacions, una jove youtuber #delterreno que s’ha ficat de moda, avui l’hem acuvidat a l’estudi i mos ansenyarà #debades to
24/01/2021
Avui no teniem atra faena que retransmetre des de Xerta, les primeres campanades de final d’any a l’hora del vermut, ham canviat lo raïm per aulives i lo cava per rapitenc, natros ho tenim tot preparat, comencem!
18/12/2020
Avui no tenim atra faena que fer lo programa en directe des d’Ulldecona, astem a les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat rodeijats de natura i de música en directe.