,
08/12/2021
Podcast
Avui no tenim atra faena que fer lo programa des d'un taller d'amotos

DE BADES / 2X06 / Taller d'amotos

Avui no tenim atra faena que fer lo programa des d'un taller d'amotos. Sí amics oïents, avui astem fent lo programa des de lo taller de Joan lo Cigo, en ell parlarem del seu negoci i de tot lo relacionat en lo món de les dos rodes. Natros ho tenim tot preparat, arranquem! 

Web: www.delterreno.cat
Youtube: www.youtube.com/delterreno
Instagram: @somdelterreno
Twitter: @somdelterreno

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Un podcast que salvaguarda i dona vida, d'una forma divertida, a totes paraules, expressions típiques i dites populars de les Terres de l'Ebre que mos donen identitat com Ebrencs. Sabem que la nostra forma de parlar és única i xalem molt escoltant les tertúlies i entrevistes de les nostres ràdio locals, sempre se cola alguna paraula que mos servix d’inspiració para les nostres il·lustracions #delterreno. 

 

15/09/2022
Avui no teniem que tornar als astudis centrals de l'arràdio a fer lo primer programa de la tercera temporada!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer l’últim programa de la segona temporada inspirant-mos en lo cuento dels 3 tossinos. Sí amics oïents, mos despedim com sempre s'ha fet als coles, interprentant una obra de tiatro!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa des de La Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta. Sí amics oïents, astem al Carrer Sol para compartir en tots vatros com era Amposta a principis del Segle XX. Natros ho tenim tot preparat, música!
11/05/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa, que ias prou.
28/04/2022
Avui no teniem atra faena que fer parlar de l'amor. Sí! amics oïents, avui des dels astudis centrals de l'arràdio parlarem de com lo rosse fa'l carinyo i de com molt de rosse fa llaga, en Santi Petri. Natros ho tenim tot preparat, comencem!
23/03/2022
Avui no tens atra faena que sintonitzar la freqüencia moOodulada! Sí! amics oïents, avui astirem en Jonathan i de la seua mà presentarem la sel·lecció músical "barrina del quinze". Natros ho tenim tot preparat, MÚSICA!
09/03/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo diari en Marta i Menga. Sí amics oïents, avui ham plenat de gent l'estudi de ràdio i de la mà de les dos germanetes passarem la tarde donant pas als nostres invitats.