,
23/02/2022
Podcast
www.delterreno.cat/debades

DE BADES / 2X10 / Crimens

Avui no teniem atra faena que tornar a la ràdio para destapar lo cas de la botella. Sí! amics oïents, ha sigut tornar a l'estudi i trobar-mos davant d'un crimen que pegarà més voltes que un ventilador.... Natros ho tenim tot preparat, comencem! 

Web: www.delterreno.cat
Youtube: www.youtube.com/delterreno
Instagram: @somdelterreno
Twitter: @somdelterreno

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Un podcast que salvaguarda i dona vida, d'una forma divertida, a totes paraules, expressions típiques i dites populars de les Terres de l'Ebre que mos donen identitat com Ebrencs. Sabem que la nostra forma de parlar és única i xalem molt escoltant les tertúlies i entrevistes de les nostres ràdio locals, sempre se cola alguna paraula que mos servix d’inspiració para les nostres il·lustracions #delterreno. 

 

15/09/2022
Avui no teniem que tornar als astudis centrals de l'arràdio a fer lo primer programa de la tercera temporada!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer l’últim programa de la segona temporada inspirant-mos en lo cuento dels 3 tossinos. Sí amics oïents, mos despedim com sempre s'ha fet als coles, interprentant una obra de tiatro!
10/09/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa des de La Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta. Sí amics oïents, astem al Carrer Sol para compartir en tots vatros com era Amposta a principis del Segle XX. Natros ho tenim tot preparat, música!
11/05/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo programa, que ias prou.
28/04/2022
Avui no teniem atra faena que fer parlar de l'amor. Sí! amics oïents, avui des dels astudis centrals de l'arràdio parlarem de com lo rosse fa'l carinyo i de com molt de rosse fa llaga, en Santi Petri. Natros ho tenim tot preparat, comencem!
23/03/2022
Avui no tens atra faena que sintonitzar la freqüencia moOodulada! Sí! amics oïents, avui astirem en Jonathan i de la seua mà presentarem la sel·lecció músical "barrina del quinze". Natros ho tenim tot preparat, MÚSICA!
09/03/2022
Avui no teniem atra faena que fer lo diari en Marta i Menga. Sí amics oïents, avui ham plenat de gent l'estudi de ràdio i de la mà de les dos germanetes passarem la tarde donant pas als nostres invitats.