Els nadons conquereixen la biblioteca!

La Bebeteca és un nou servei adreçat a xiquets de 0 a 3 anys
Surtdecasa Ebre
,
13/04/2012
Família
  • imatge de control 1per1

Aquest mes de desembre la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa inicia la Bebeteca, un nou servei adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys acompanyats dels seus pares i mares per introduir-los al món del llibre.

 
En un espai amb catifes, coixins i música infantil es realitzaran activitats de curta durada com conta contes, titelles, cançons, ballmanetes... que estimulen l’atenció dels infants i, a la vegada, aporten idees als pares sobre activitats que poden fer a casa. A continuació, es convidarà als pares a explicar contes als seus fills estimulant així les activitats de caràcter afectiu entre ells.
 
Les sessions de la Bebeteca es realitzaran els divendres per la tarda de les 18 a les 19 hores. L’objectiu és fomentar el gust per la lectura als més petits, familiaritzar al nen en l’ús de la biblioteca i orientar als pares i mares en l’elecció dels llibres per als seus fills.
 
La biblioteca es convertirà en un lloc de trobada amb altres nens i nenes d’edats semblants on es divertiran, jugaran però, sobretot, aprendran.
 
Al finalitzar cada sessió començarà “l'Hora del conte” que consistirà en la lectura d’un conte per a que els nens descobreixin la quantitat d’històries sorprenents que poden trobar a la biblioteca.
 
   

A

També et pot interessar