Jump to navigation
Dissabte
30 novembre 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Els 6 millors àpats amb llagostins
La Ràpita celebra les jornades gastronòmiques del llagostí del 16 de novembre al 8 de desembre
Surtdecasa Ebre
,
16/12/2013
Menjar i beure
Per picar, trobarem plats com el caneló de foie d’ànec i poma verda amb carpaccio de llagostí perfumat amb oli de romaní, o el llit d’arròs de gessamí amb llet de coco i acompanyat amb carxofes confitades i llagostins; Tampoc faltarà el ja clàssic carpaccio de llagostins, el xupito de crema de rap amb brotxeta de tempura de llagostins o la cistella de la tardor amb saltejat de bolets i llagostins.
Com a plat principal, combinacions com l'àrròs melós de llagostins, bacallà i coliflor o el saltejat de llagostins, vieira, patata i ceba, juntament amb propostes més properes a la fusió
multiculti
com els llagostins i rap al curri, seran algunes de les opcions que podrem trobar en aquestes Jornades Gastronòmiques que s'allargaran del 16 de novembre al 8 de desembre.
Els cuiners de sis restaurants de la Ràpita han construït sis menús degustació (a 38 euros IVA inclós) on el llagostí està present en diferents formes i textures. Des d'oferir-los al natural o a la planxa, fins convertir-los en carpaccio, tempura, ratllades o utilitzar-lo per donar sabor a un bon arròs.
Després de la gran Diada del Llagostí que ha tingut lloc aquest cap de setmana, La Ràpita obre les portes a quinze dies de jornades gastronòmiques en què el llagostí serà el 'prota' de la pel·lícula. Aquesta és una bona manera de visitar La Ràpita a l'hivern i també, per què no?, d'agafar idees de cara a Nadal.
I perquè l'experiència gastronòmica es pugui complementar amb un passeig per la Badia o amb alguna activitat turística, l’
Estació Nàutica
ofereix la possibilitat de fer diferents activitats nàutiques, així com de descoberta del patrimoni més proper. Perquè ja que es prova el llagostí, s'ha de conéixer també el seu hàbitat, que sol criar-se en fons marins on hi ha aigua dolça. Per aquest motiu, el Delta de l'Ebre és el principal punt de producció.
--
Més informació:
http://surtdecasa.cat/ebre/agenda/11es-jornades-gastronomiques-del-llagosti
http://www.turismelarapita.com/19-146/jornades-gastronomiques-del-llagost-.html
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Sara Blanch: “En els últims anys, l’òpera està agafant importància i es fa molt més present en la societat”
Foto:
Jaume Boldú
Els 10 imperdibles del Mercat Ibèric d'Alcanar
Foto:
Cedida
Les 5 raons per no perdre't 'Los Miserables' a Tortosa
Foto:
Cedida
Festival
Els 10 imperdibles de l'Eufònic
Foto:
La Ràpita Turisme
Les 10 maneres de viatjar lluny sense moure't de La Ràpita
Foto:
Jordi Martí / Emma Sabaté
Les 5 sortides d'hivern a les Terres de l'Ebre