A La Ràpita, dels llagostins ens mengem fins i tot el cap

Aquest desembre teniu una cita amb la gastronomia rapitenca
Surtdecasa Ebre
,
09/01/2012
Menjar i beure
Espereu amb ànsies el Nadal per tastar un dels 'manjars' més apreciats que hi ha a La Ràpita? Els llagostins que no falten a cap àpat familiar i que posen contents als pescadors locals, qui glorifiquen la popularitat del llagostí per contrarestar la mala ratxa dels temporals hivernals.
 
Per a tots aquells que us agrada xupar el cap del llagostí, per a tots aquells que us agrada provar nous plats amb ingredients tradicionals, no us podeu perdre la 9a edició de la Diada del Llagostí de La Ràpita que se celebrarà el 3 de desembre, a les 12h, al pavelló firal. Podreu gaudir de l'art de la cuina rapitenca que fusionarà el llagostí de la terra amb vins DO Terra Alta, caves catalans, olis DO Montsià i l'arròs del Delta.
 
L'entrada és lliure per a tothom i per tastar els diferents sabors i textures del llagostí, els visitants podran adquirir tiquets pel valor de 5€ cadascun i degustar un exquisit plat de llagostins més una beguda.
 
A més a més, si l'acte al pavelló només us obri la gana, podeu gaudir de les Jornades Gastronòmiques de l'1 al 15 de desembre, en les quals diferents restauradors oferiran menús a 38€ iva inclòs.
 
Ara només queda decidir-se a gaudir de tots els sabors de la cuina del Delta de l'Ebre. Bon profit!
 
Podeu consultar els menús que s'oferiran a cada restaurant: http://surtdecasa.cat/agenda/jornades-gastronomiques-del-llagosti

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar