Llagostins cuinats de mil maneres a La Ràpita

Les Jornades Gastronòmiques s'allargaran de l'1 fins al 16 de desembre
Surtdecasa Ebre
,
20/12/2012
Menjar i beure
Després de la gran Diada del Llagostí que ha tingut lloc aquest cap de setmana, La Ràpita obre les portes a quinze dies de jornades gastronòmiques en què el llagostí serà el 'prota' de la pel·lícula. Aquesta és una bona manera de visitar La Ràpita a l'hivern i també, per què no?, d'agafar idees de cara a Nadal. I és que, entre tots els menús que han preparat els restaurants del municipi, podràs trobar el llagostí cuinat de mil maneres, receptes originals que, això sí, realcen el gust de mar d'aquest producte que enguany es troba en un moment de màxima efervescència, tal com ha assegurat el regidor de promoció econòmica, Lluís Granero.
 
Si l'any passat va ser dolent quant a la pesca de llagostí, enguany tot el contrari, el nombre de captures ha estat molt més alt que la temporada passada. Només aquest cap de setmana, es van repartir 2000 racions de llagostins.
 
Els restaurants participants oferiran uns menús especials al preu de 38 euros (IVA inclòs), que inclouran alguns plats com llagostins saltejats amb bolets de temporada, carpaccio de llagostins amb verduretes, llagostins bullits, llagostins en flor de sal, arrós de llagostins, llagostins amb herbetes del Montsià o rissotto de llagostins.
 
I perquè l'experiència gastronòmica es pugui complementar amb un passeig per la Badia o amb alguna activitat turística, l’Estació Nàutica del municipi oferirà descomptes d’un 10% en les reserves d’activitats. Perquè ja que es prova el llagostí, s'ha de conéixer també el seu hàbitat, que sol criar-se en fons marins on hi ha aigua dolça. Per aquest motiu, el Delta de l'Ebre és el principal punt de producció.
 
--
  

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar