Anna Zaera
,
22/06/2015
Música

La música assalta el Castell de Miravet a l'estiu

El concert Èric Vinaixa i el Mirarock amb els Els Catarres i Xeic marquen l'agenda festiva
Mirarock

Foto: 

Cedida
Actuació al Mirarock 2014
El castell de Miravet tornarà a convertir-se aquest estiu en una atalaia privilegiada des d'on poder gaudir de la música en directe. El 4 de juliol, la lluna plena i les vistes al riu Ebre, seran l'escenari perfecte per acollir el concert de final de gira del músic miravetà Eric Vinaixa. El cap de setmana següent, l'11 de juliol, el rock serà l'encarregat d'instal·lar-se al castell amb la segona edició del Mirarock 2.0 amb l'actuació estel·lar dels Catarres, el grup de Rasquera Xeic!, Segona Mà i Dj Pauluard.

Els Catarres, el grup d'Aiguafreda, és sens dubte un dels grups del moment, presentarà el seu darrer treball discogràfic 'Big Bang'. Un disc que com bé descriu el títol, i han assegurat ells mateixos, “és l'inici de tot” perquè ofereixen un concert “canyeros, ple de cançons positives i vives”. Un disc ple de cançons sobre planetes i universos i amb un nou esclat de vitalisme i esperit festiu i encomanadís. També el grup ebrenc Xeic! torna al Mirarock amb més força que mai, presentant el seu nou disc 'Som' dins d´una de les gires més extenses fins al dia d'avui, tant en nombre de concerts com de quilòmetres, poblacions i països visitats. I com a prèvia d'aquests plats forts, el jove grup del Baix Camp Segonamà serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la nit amb la presentació de la seva gira 'La Llama on Tour'. Pau Brull Luard, amb el nom artístic de Dj Pauluard, posarà punt final a la nit amb una sessió de música electrònica.

Lluna plena i concert final de gira Èric Vinaixa
El cap de setmana anterior al Mirarock, el concert d'Èric Vinaixa obrirà el castell als sons, les bones vibracions i la màgia. El músic ebrenc establert a Barcelona ha elegit aquest emblemàtic espai per culminar la gira del disc 'Insinuacions', el seu segon treball. Un disc a cavall entre la sensualitat i l'energia, que ressonarà amb força entre els vestigis templers del castell. “Volia acabar aquest cicle que vaig inaugurar a la Sala Luz de Gas farà un any i mig, a casa, amb un gran concert amb tota la banda” explica Vinaixa, que garanteix que el concert comptarà amb algunes col·laboracions d'altres músics que han participat."Vull posar de relleu que vivim en una terra magnífica, i cal posar aquest punt en el mapa" afirma. La lluna plena serà testimoni d'aquesta vetllada que comptarà també amb una degustació de vins del territori i cerveses artesanals.

Més informació: 

Servei de bus gratuït per accedir al castell
www.turismemiravet.cat

També et pot interessar