Surtdecasa Empordà
,
27/02/2018
Activa't

Trobar feina a l'Empordà: 15 ponències que no et pots perdre

L’1 i 2 de març se celebrarà el Saló de la formació, l'ocupació i l'empresa a la Bisbal d'Empordà

Foto: 

Cedida
Trobar feina a l'Empordà mai havia sigut tan fàcil. Per primera vegada el Pavelló Firal de la Bisbal d'Empordà acollirà el Saló de la formació, l'ocupació i l'empresa, que ja arriba a la cinquena edició. Els participants interessats tindran el repte d'aconseguir una de les gairebé 200 ofertes de feina que es presentaran. A més, perquè la gent pugui arribar-hi amb facilitat, s'oferirà un servei gratuït d'autobusos.
S’ha confirmat que les empreses presents ofertaran més de 400 llocs de treball

A menys de 24 hores perquè arrenqui el Saló de la Formació, Ocupació i Empresa 2018, que enguany acollirà la Bisbal d'Empordà per primera vegada, s'ha confirmat que les empreses presents ofertaran més de 400 llocs de treball. Serà els propers dijous i divendres,1 i 2 de març, al Pavelló Firal, amb l'organització de l'àrea de Promoció i desenvolupament local de l'Ajuntament de la Bisbal i del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Personal de carnisseria, de peixateria de fruiteria o fleca. Però també cambrers, cuiners, comercials, recepcionistes, personal industrial, auxiliars d'infermeria, fisioterapeutes, personal de neteja, atenció al client en joieria, psicologia, venda telefònica o personal de seguretat. El ventall és inacabable: i és que els assistents podran trobar ofertes de tots els sectors: del sector turístic a l'alimentari, passant per hostaleria, clínic, telemàrqueting o disseny.

Com a cada edició el Saló tornarà a oferir un servei gratuït d'autobusos des d'arreu de la comarca per tal de garantir que tots els interessats poden arribar-hi. De Torroella de Montgrí, de Pals, de Verges, de Santa Cristina d'Aro, de Castell-Platja d'Aro, de Sant Feliu de Guíxols, de Calonge - Sant Antoni de Calonge, de Palamós o de Palafrugell. Vinguin d'on vinguin, els baixempordanesos ja poden consultar la ruta del seu bus a través d'aquest enllaç. A més a més, tots els vehicles tornaran a fer la mateixa ruta a la inversa: a partir de les 13h30 al pàrquing de l'antic camp de futbol de la Bisbal.

El Saló pretén ser un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d'atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es. L'objectiu del Saló serà dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

Al llarg dels dos dies hi haurà 15 ponències que ajudaran a formar i a ampliar el coneixement dels assistents a l'hora de trobar feina:

Dijous dia 1 de març

Sala 1

10.00h a 11.00h: 1, 2, 3 ja! Comença l'entrevista (Elevator Pitch), amb Thelma Gil, prospectora d'empreses

11.00h a 12.00h: Posa en valor les teves competències professionals, amb Maria Isabel Gutiérrez, cap de l'Oficina de Certificació Professional (SOC)

12.00h a 13.00h: Forma't a la UdG i salta al món laboral! Amb Carme Corominola, Servei de Promoció de la Universitat de Girona (UdG), la participació d'un estudiant de la Universitat de Girona (UdG)

Sala 2

9.30h a 10.30h: De la idea al fet. Com fer el model de negoci, amb Marc Teixidor, emprenedor i membre de PIMEC Joves Girona

10.30h a 11.30h: Recursos econòmics per començar. Subvencions a l'emprenedoria, amb Joaquín Novales, gestor de subvencions de CISLE

11.30h a 12.30h: Eines tecnològiques Ayub Nakmoussi, CEO i tècnic de Sistemes d'ANH Solucions Informàtiques. Membre de PIMEC Joves Girona.

12.30h a 13.30h: Accions per millorar la competitivitat Ferran Rodero, delegat d'ACC10 de la Generalitat de Catalunya a Girona

Sala 3

11.00h a 12.00h: Per continuar, m'aturo, respiro i torno a engegar! Amb Laura Bernà, tècnica d'ocupació

Divendres 2 de març

Sala 1

9.30h a 10.30h: Actitud-aptitud, què demanen les empreses? Amb MªÁngeles Tejada, directora public affairs de Randstad Espanya

10.30h a 11.30h: Petjada digital, amb Mònica Cáceres, psicòloga i tècnica d'ocupació

11.30h a 12.30h: El futur: un repte personal. Esperança i autoresponsabilitat, amb Jaume Centellas, formador en programació neurolingüística (AEPNL)

12.30h a 13.30h: L'Atrapasomnis vol treballar, amb Pau López Marín, psicòleg i coach (PL Talent)

Sala 2

9.30h a 10.30h: Els 10 errors a l'hora d'emprendre, amb Quim Gudayol, director del viver d'empreses Nexes de Forallac i Alta Mar de Calonge i Sant Antoni

10.30h a 11.30h: Reempresa, tot negoci mereix una segona oportunitat, amb Jordi Llens, tècnic de la Fundació per l'Autoocupació CP'AC

11.30h a 13.30h: De la idea a la realitat, com fem el camí. Networking entre emprenedors. (Si ets emprenedor/a i tens una idea de negoci vine, comparteix la teva experiència amb d'altres emprenedors/es). Amb Jordi Dotú, coach i formador expert en coaching, gestió del canvi, gestió d'equips, comunicació i lideratge.

Hi hauria espais d'exposició gratuïts perquè les empreses exposessin els seus serveis, espais d'assessorament i orientació, espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies en diferents espais.

Enguany hi haurà espais d'assessorament (per a persones aturades i emprenedors/es), espais de workshop (per a posar en contacte l'empresariat amb possibles candidats per cobrir llocs de treball), estands, tallers, xerrades tècniques i conferències simultànies en diferents espais. En aquesta edició el Saló comptarà amb una quarantena d'expositors que englobaran diversos àmbits de la formació i l'ocupació.

Per impulsar el Saló, diversos ajuntaments del Baix Empordà han donat suport a la iniciativa. Entre ells trobem l'Ajuntament de Begur, de Calonge, de Castell-Platja d'Aro, de Palamós, de Pals, de Santa Cristina d'Aro, de Sant Feliu de Guíxols i de Torroella de Montgrí, així com la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Més informació: 

Saló de la Formació, l’ocupació i l’Empresa del Baix Empordà
Pavelló Firal de la Bisbal d'Empordà
Dijous 1 i divendres 2 de març
De 9h a 14h
Més informació

També et pot interessar