Foto: 

Adrià Castells

Tots units fem barri del Convent

Músics bisbalencs col·laboren en el primer aniversari del Local social de la Talaia amb l'objectiu de recaptar fons per poder seguir dinamitzant el sector sud de la Bisbal
Surtdecasa Empordà
,
02/05/2018
Activa't
Sanjosex, Javier Ortiz, Fetus, Jordi Serradell, PD Guns, Pau Blanc, Coalición Kanalla, Panxuts Beerband i Fogem. Un grapat de músics de la Bisbal actuaran aquest dissabte al Primer aniversari del Local Social de La Talaia de l'Associacio Barri Convent per tal que s'hi puguin continuar desenvolupant projectes. Serà a l'Alternativa, bar musical del municipi, a partir de les 22h.
L’associació va demanar a músics i grups bisbalencs si hi volien col·laborar i la resposta va ser d’allò més satisfactòria

Poder seguir desenvolupant projectes socials al Local social de la Talaia de la Bisbal. Aquest és l’objectiu amb el qual l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent ha organitzat un concert: recaptar diners per poder seguir endegant iniciatives que dinamitzin aquesta zona de la Bisbal d’Empordà. 

Coincidint amb el primer aniversari del Local social de la Talaia,  la celebració serà el proper dissabte 5 de maig a L’Alternativa Bar Musical (passeig Marimon Asprer s/n). L’associació va demanar a músics i grups bisbalencs si hi volien col·laborar i la resposta va ser d’allò més satisfactòria: la comunitat musical del municipi s’hi va bolcar en massa.

Així, dissabte vinent, a partir de les 22h l’escenari de la sala bisbalenca acollirà les actuacions dels grups i músics Sanjosex, Javier Ortiz, Fetus, Jordi Serradell, PD Guns, Pau Blanc, Coalición Kanalla, Panxuts Beerband i Fogem. A causa del gran nombre d’actuacions, es preveu cada concert duri uns 15 minuts.

A principis de gener fonts de l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent explicaven que havia calgut un any de feina per finalitzar la preparació dels tres espais cedits que inclou el local, per tal de poder-hi desenvolupar activitats socials de tota mena. A aquesta posada a punt cal afegir-hi el grapat d'activitats que ja fa més d’un any que van duent a terme: propostes tan diverses com tallers d'informàtica, sessions de yoga o punt de lectura. I és que feia temps que el col·lectiu de veïnes i veïns del Barri del Convent treballava per fer front a la mancança d’un espai on desenvolupar-se socialment i cultural a la zona sud de la Bisbal. 

Més informació: 

Primer aniversari del Local social de la Talaia
Dissabte, 5 de maig a les 22h
L'Alternativa Bar Musical 
Passeig Marimon Asprer, s/n La Bisbal d'Empordà
Més informació

A

També et pot interessar