Família
,
2017
Del 27 de desembre al 3 de gener
MAC Empúries
L'Escala

Tallers de Nadal a Empúries

El MAC Empúries ha preparat un grapat de tallers infantils per aquestes festes. Proposen diferents activitats perquè els més menuts (de 5 a 10 anys) de la casa gaudeixin i es diverteixin aprenent. Els nens i nenes s'emportaran a casa una manualitat elaborada per ells, descobriran espais de la ciutat grega i romana d'Empúries i tindran un munt de sorpreses!

Programa: 

Dimecres 27 de desembre, de 10 a 13h: Io saturnalia
Prepararem decoració nadalenca per acabar de decorar l’arbre o altres racons de casa,  i descobrirem com celebraven arribada de l’hivern els antics habitants d’Empúries. 
 
Dijous 28 de desembre, de 10 a 13h: Taller de sons 
Ens fabricarem els nostres instruments musicals amb materials naturals, i per fer-ho ens inspirarem en els instruments antics. Preparats pel concert?!
 
Divendres 29 de desembre, de 10 a 13h: Posem en ordre l’any
S’apropa l’any nou i amb ell tots els nous propòsits i il·lusions. En aquest taller crearem un calendari molt original per a començar el 2018, i aprendrem algunes curiositats com l’origen dels noms dels mesos de l’any i com eren els calendaris que s’utilitzaven a l’antiga Roma.
 
Dimarts 02 de gener, de 10 a 13h: Jocs i joguines
En aquest taller ens fabricaren el nostre propi joc i descobrirem com jugaven els nens i els grans durant l’època romana tot jugant amb una gran varietat de jocs antics.  
 
Dimarts 03 de gener, de 10 a 13h: Taller d'arqueologia
Empúries és un dels jaciments arqueològics més importants de casa nostra i s’hi han fet  moltes troballes... però encara queden molts espais per descobrir. Us convidem a convertir-vos en arqueòlegs per un dia per ajudar-nos a realitzar noves troballes!

Preu: 

3€ / sessió

Més informació: 

  • imatge de control 1per1