Activa't
,
2018
Dissabte 3 de febrer, 19h
Auditori Caputxins
Figueres

Cloenda del Bicentenari Pep Ventura

Actes de cloenda del Bicentenari del naixement de Pep Ventura. Final de festa d'una any carregat d'activitats i propostes relacionades amb les sardanes i el compositor.
 
 

Programa: 

19.25h - Exposició virtual: "Sardanes"
Presentació pública de l´exposició virtual titulada "Sardanes" dedicada, també en bona part, a Pep Ventura. Treball realitzat per Joaquim Rabaseda i Anna Costal, en coordinació amb la Confederació Sardanista de Catalunya i l´empresa Bisdixit.
 
19.45h - Presentació: Això no és una biografia de Pep Ventura
Presentació de la monografia publicada per l´Editorial Gavarres que, amb motiu del bicentenari de Pep Ventura, la Confederació Sardanista de Catalunya va encarregar a Anna Costal Fornells (doctora en musicologia i professora de l’Escola Superior de Música de Catalunya), qui fa una relectura del mite historiogràfic del músic. 
 
21h - Concert presentació del CD Pep Ventura. Música romàntica a Figueres
Concert amb la Cobla de Cambra de Catalunya per presentar el CD editat pel Departament de Cultura de Generalitat de Catalunya dins la col•lecció Fonoteca de Música Tradicional Catalana amb motiu del bicentenari de Pep Ventura. Ha estat enregistrat per la mateixa Cobla, sota la direcció de Jesús Ventura i l´assessorament d´Anna Costal.

Preu: 

gratuït

Més informació: 

  • imatge de control 1per1