Música
,
2018
Dijous 16 d'agost, 22h
Església de Sant Pere
L'Escala

Concert de la Orchestre de Chambre Français de Paris

Els Concerts Clàssics de L'Escala Empúries és el segon festival que organitza anualment l'Associació Pau Casals, juntament amb el Festival Internacional de Música de s'Agaró. Aquest festival a assolit el prestigi gràcies a la  qualitat dels seus intèrprets i a la seva programació.

En aquest programa presentem algunes de les millors obres de Vivaldi i de Piazzolla, plenes de virtuosisme i sentiments profunds. Són les seves obres mestres admirades i apreciades a tot el món. Vivaldi és un dels millors compositors barrocs. Dels gairebé 500 concerts de Vivaldi, 241 tenen el violí com a instrument solista, seguits per concerts per a fagot, violoncel, flauta, etc. Vivaldi va ajudar a les obres de tres moviments a avançar. Va usar sistemàticament la forma ritornello per primera vegada, en la qual l’orquestra repetia un passatge musical diverses vegades i alternava amb seccions individuals. Els seus moviments lents es caracteritzen per cantilenes meravelloses de l’instrument solista.
Piazzolla va començar a tocar el bandoneón a l’edat de 6 anys, consagrant-se ràpidament com a nen prodigi. Sent encara un nen, va conèixer a Carlos Gardel, una altra de les grans figures del tango. Piazzolla va tenir una in uència universal en el desenvolupament del Tango Argentí, representant una autèntica revolució musical. Els seus ritmes i les seves melodies, són únics en tot el segle XX.
 

Preu: 

18€ anticipada / 21€ a taquilla (una hora abans de cada concert) / nens gratuït fins a 12 anys

Fitxa tècnica: 

Horst Sohm, director
Solistes:
Eva León, violí
Magda Rebacz, violoncel
  • imatge de control 1per1