Música
,
2018
Dijous 26 de juliol, 22:30h
Mar d'en Manassa
L'Escala

Concert de Petitet i la seva Rumba Simfònica

Portalblau dóna un gir a la seva programació amb l'objectiu de potenciar la seva identitat com a festival de música i art a la Mediterrània. Es manté un cartell d'actuacions musicals de qualitat com a eix vertebrador de la seva proposta però amplia les disciplines artístiques programades per incloure teatre, dansa, circ, cinema i reflexió.
 

Programa: 

«¿Quin gitano, quan se li mor la mare, no li promet muntar una orquestra simfònica?», pregunta Petitet a la pel·lícula «Petitet (Rumba pa’ti)» de Carles Bosch. Doncs ell! Aquest artista li va prometre a la seva mare que portaria la rumba catalana a grans escenaris. I ho està fent dirigint una l’orquestra unint els seus músics de rumba amb músics simfònics.

Un espectacle de gran format en el què s’acompanya per l’orquestra Rumba Simfònica formada per divuit membres, entre guitarres, piano, baix, percussió, seccions de corda i de metall, palmes i cors.  Un espectacle que, en la seva estrena, va vendre totes les localitats al Gran Teatre del Liceu fent emocionar i fent ballar amb aquesta proposta única i original de rumba simfònica.
 

Preu: 

Més informació: 

Propers esdeveniments del Festival PortalBlau
 
  • imatge de control 1per1