AGENDA
Música
2018
Divendres 3 d'agost, 20h
  • Castelló d'Empúries
Convent de Santa Clara

Concert de saxo i guitarra

Torna el Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava, amb concerts brillants entre el 3 de juliol i el 20 de setembre, tant a Girona capital com a diferents poblacions de la província. Un cicle de concerts de guitarristes i cantautors catalans, espanyols i internacionals per als amants d'aquest instrument.
 

"La música reuneix en si mateixa totes les qualitats, pot commoure, fer broma, alegrar-nos i amansir l'ànim més tosc amb la dolçor de les seves notes melancòliques. Però el seu objectiu principal és dirigir els nostres pensaments cap amunt, elevar-nos, commoure'ns profundament".

Aquesta afirmació de Friedrich Nietzsche, podria servir com presentació del jove duo format pel saxofonista David Hernando i la guitarrista Silvia Nogales, la interpretació en directe com a font de noves experiències que transcendeixin el simple plaer estètic de l'escolta passiva.

Una formació tan peculiar no podria portar d'una altra manera que un nou repertori que ens convidarà a viatjar a diferents llocs del món mitjançant un programa de concert que acollirà a compositors clàssics de reconegut prestigi que es fusionaran amb obres d'estrena absoluta i/o nacional. la unió de tots dos instruments, amb unes qualitats sonores tan enriquidores, amb tan densa tradició al llarg d'aquests dos últims segles i sent habituals en les noves creacions de els grans compositors dels nostres dies, ens oferiran una escolta multicultural des del període del segle XIX fins a l'actualitat.
 

Preu: 

12€ / anticipada 10€ 

Et pot interessar

Dissabte 1 de juny, 12:30h
L'Escala
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Divendres 24 de maig, 21h
Figueres
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Festival d'orgue
Del 28 d'abril al 9 de juny
Capellades