Música
,
2018
Divendres 3 d'agost, 20h
Convent de Santa Clara
Castelló d'Empúries

Concert de saxo i guitarra

Torna el Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava, amb concerts brillants entre el 3 de juliol i el 20 de setembre, tant a Girona capital com a diferents poblacions de la província. Un cicle de concerts de guitarristes i cantautors catalans, espanyols i internacionals per als amants d'aquest instrument.
 

"La música reuneix en si mateixa totes les qualitats, pot commoure, fer broma, alegrar-nos i amansir l'ànim més tosc amb la dolçor de les seves notes melancòliques. Però el seu objectiu principal és dirigir els nostres pensaments cap amunt, elevar-nos, commoure'ns profundament".

Aquesta afirmació de Friedrich Nietzsche, podria servir com presentació del jove duo format pel saxofonista David Hernando i la guitarrista Silvia Nogales, la interpretació en directe com a font de noves experiències que transcendeixin el simple plaer estètic de l'escolta passiva.

Una formació tan peculiar no podria portar d'una altra manera que un nou repertori que ens convidarà a viatjar a diferents llocs del món mitjançant un programa de concert que acollirà a compositors clàssics de reconegut prestigi que es fusionaran amb obres d'estrena absoluta i/o nacional. la unió de tots dos instruments, amb unes qualitats sonores tan enriquidores, amb tan densa tradició al llarg d'aquests dos últims segles i sent habituals en les noves creacions de els grans compositors dels nostres dies, ens oferiran una escolta multicultural des del període del segle XIX fins a l'actualitat.
 

Preu: 

12€ / anticipada 10€ 

  • imatge de control 1per1