Música
,
2018
Dilluns 30 de juliol, 20h
Alfolí de la Sal
L'Escala

Concert 'Tyrannide'

Torna el Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava, amb concerts brillants entre el 3 de juliol i el 20 de setembre, tant a Girona capital com a diferents poblacions de la província. Un cicle de concerts de guitarristes i cantautors catalans, espanyols i internacionals per als amants d'aquest instrument.
 
Marco Piperno ha estudiat guitarra clàssica amb Vito Fiore des de 1999; es va graduar quan tenia 17 anys, al Conservatori de Música "Santa Cecília" a Roma. El 2014 es va graduar en especialització al Conservatori de Música N. Piccini a Bari. De 2010 a 2013 va assistir als cursos d'alta perfecció a la "Accademia Musicale Chigiana" de Siena amb Oscar Ghiglia. Des de llavors fa el seu perfeccionament amb amb els mestres Paolo Pegoraro, Adriano Del Sal a la “Segovia Guitar Academy” a Pordenone i a “Instituto Boccherini” a Lucca. Enguany s’ha graduat en Master of second level amb Massimo Felici, Lorenzo Micheli, Oscar Ghiglia, Giampaolo Bandini, entre d’altres.
 
Des de la seva joventut ha realitzat actuacions en solitari a Itàlia i Europa, actuant en els festivals de guitarra i música més prestigiosos de Lecce, Siena, Roma, Bolonya, Bari, Domodossola, Nàpols, Parma, Brussel·les, Linares, Jaén, Belgrad, Zagreb, Valladolid.
 
Ha obtingut nombrosos premis en concursos de guitarra destacant els primers premis del següents: Concorso Giulio Rospigliosi (ITA) 2014, Selezione Giovani Musicisti Accademia Musicale Praeneste (ITA) 2014 i II Selezione Internazionale Giovani Concertisti del Festival Valle dell'Ossola 2015, Concurs Internacional Comarca el Condado (ES) 2016, Concorso Internazionale "Varie Azioni sul Tema" Città di Porto San Giorgio (ITA) 2017, Concorso Internazionale "Borguitar Festival" (ITA), Concurso Ciudad de Linares “Andres Segovia” 2017 (ES), a mes dels esmentats de Valladolid i Jaén.
 

Preu: 

12€ / anticipada 10€ 

  • imatge de control 1per1