Espectacles
,
2018
Diumenge 22 de juliol, 20h
La Riba
L'Escala

Espectacle de circ 'Collage'

Portalblau dóna un gir a la seva programació amb l'objectiu de potenciar la seva identitat com a festival de música i art a la Mediterrània. Es manté un cartell d'actuacions musicals de qualitat com a eix vertebrador de la seva proposta però amplia les disciplines artístiques programades per incloure teatre, dansa, circ, cinema i reflexió.
 

Programa: 

La companyia de circ contemporani Bot Project presenta Collage, un espectacle de trampolí per a tots els públics ple d’humor i diversió, que inclou acrobàcies, equilibris, salts impossibles, manipulació d’objectes i dosis d’ingeni i humor.

Durant l’espectacle, dos homes suspesos a l’aire es disposen a tirar-se a la piscina amb la seriositat i la rigidesa que assenyala el guió. En un primer moment tot surt com estava previst, però aviat una ànsia de rebel·lió s’apodera dels protagonistes d’aquesta història. Entre salt i salt, el duet d’artistes imposarà les seves normes, creant situacions còmiques i bogeries diverses amb l’objectiu de crear el seu propi espectacle. Totes aquestes peripècies passaran durant un estat d’ingravidesa més a prop del cel que del terra.

Dues sessions, a les 20h i a les 22h.
 

Preu: 

gratuït

Més informació: 

Propers esdeveniments del Festival PortalBlau
 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1