AGENDA
Espectacles
2018
Diumenge 29 de juliol, 21h
  • L'Escala
La Punta

Espectacle de dansa 'N’Orfeu'

Portalblau dóna un gir a la seva programació amb l'objectiu de potenciar la seva identitat com a festival de música i art a la Mediterrània. Es manté un cartell d'actuacions musicals de qualitat com a eix vertebrador de la seva proposta però amplia les disciplines artístiques programades per incloure teatre, dansa, circ, cinema i reflexió.
 

Programa: 

La companyia Dansa en blanc porta el seu espectacle de dansa contemporània N’Orfeu. Aquesta peça de dansa narra la mitològica formació de la península del Cap Norfeu, al Cap de Creus.

El topònim Norfeu és un derivat d’Orfeu, heroi de la mitologia grega. Segons la llegenda, en un dels seus viatges per la Mediterrània el seu vaixell va naufragar a causa d’una tempesta i Orfeu es va refugiar en un illot en forma de gat situada davant la badia de Roses i del Canigó. Allà va començar a cantar una cançons tan boniques que van provocar que els Pirineus s’apropressin al mar per poder escoltar aquella música. Amb aquell cataclisme, es va formar el Cap de Creus i la península que porta el seu nom. 

 

Preu: 

gratuït

Més informació: 

Propers esdeveniments del Festival PortalBlau
 

Et pot interessar

Divendres 23 d'agost, 21h
Llançà
Dissabte 24 d'agost, 20h
Sant Martí d'Empúries
De l'1 de juliol a l'11 de setembre
L'Escala
Dissabte 14 de setembre, 11h
Castelló d'Empúries
Diumenge 25 d'agost, 18 i 20h
Manresa
De l'1 de juny al 31 d'agost
L'Escala
Diumenge 25 d'agost, de 10 a 14h
La Jonquera
Diumenge 1 de setembre, 12h
Vilanova de la Muga