Espectacles
,
2018
Diumenge 29 de juliol, 21h
La Punta
L'Escala

Espectacle de dansa 'N’Orfeu'

Portalblau dóna un gir a la seva programació amb l'objectiu de potenciar la seva identitat com a festival de música i art a la Mediterrània. Es manté un cartell d'actuacions musicals de qualitat com a eix vertebrador de la seva proposta però amplia les disciplines artístiques programades per incloure teatre, dansa, circ, cinema i reflexió.
 

Programa: 

La companyia Dansa en blanc porta el seu espectacle de dansa contemporània N’Orfeu. Aquesta peça de dansa narra la mitològica formació de la península del Cap Norfeu, al Cap de Creus.

El topònim Norfeu és un derivat d’Orfeu, heroi de la mitologia grega. Segons la llegenda, en un dels seus viatges per la Mediterrània el seu vaixell va naufragar a causa d’una tempesta i Orfeu es va refugiar en un illot en forma de gat situada davant la badia de Roses i del Canigó. Allà va començar a cantar una cançons tan boniques que van provocar que els Pirineus s’apropressin al mar per poder escoltar aquella música. Amb aquell cataclisme, es va formar el Cap de Creus i la península que porta el seu nom. 

 

Preu: 

gratuït

Més informació: 

Propers esdeveniments del Festival PortalBlau
 
  • imatge de control 1per1