AGENDA
Arts
2018
De l'11 al 27 de maig
  • Peralada
Centre de Turisme Cultural Sant Domènec

Exposició 'Formes i Textures'

La Sala d'Exposicions Miquel Mateu de Peralada és un espai inaugurat l'any 2001 i que es dedica a la difusió de la creació artística, cultural i patrimonial de la vila. S'ubica en el Centre de Turisme Cultural Sant Domènec, al centre de la població, i forma part del conjunt d'equipaments dinamitzadors de la vida cultural peraladenca. Compta amb unes dimensions de 200 m2, que permeten la realització d'exposicions temporals de gran format i temàtica diversa.
 
Aquesta exposició/venda d´obra pictòrica presenta un extens estudi sobre textures cromàtiques dintre de la línia del expressionisme abstracte. Les obres son composades com una trama que cobreix el llenç sense cap altre pretensió que ser agradables estèticament, ocupant un espai visualment atractiu.
 
Josep Antoni Esteve i Torres/VEiToRR (Figueres 1960-) , dibuixant, pintor i escultor provinent de la indústria audiovisual en què es va formar com a animador, director i productor ha basat la seva obra en el dibuix, com a tècnica principal, sota el leit motiv temàtic de moviment i composició de masses en dues vessants; la més clàssica, amb influències de Caravaggio, Velazquez i Rubens s’hi mostren “variacions” de grans obres i, en la faceta muralista la influència decisiva és la de Josep M. Sert, de grans escenes i elevat nombre de personatges. La part més moderna, cap a l’abstracció, sota el pseudònim de VEiToRR, l’artista proposa un univers de conceptes quàntics i relativistes de matèria. Aquesta expressió la realitza en quadres texturats i en QUVOLS (Quadres volumètrics).
 

Inauguració: 

Divendres 11 de maig, 20h

Més informació: 

Et pot interessar

Del 5 de juliol al 17 d'agost
Peralada
Del 19 de maig a l'1 de juliol
La Bisbal d'Empordà
Exposició 'Roberto Escoda. El present del pintor'
Del 19 de maig al 22 de juliol
Tortosa
Del 27 d'abril al 28 de maig
Beuda
Dissabte 30 de juny, 20h
L'Escala
Dimarts 5 de juny
Castelló d'Empúries
Exposició La Festa a la porta de casa Reus
Del 15 de maig al 10 de desembre
Reus
Diumenge 27 de maig, de 10 a 14h
La Jonquera