AGENDA
Arts
2018
De l'11 al 27 de maig
  • Peralada
Centre de Turisme Cultural Sant Domènec

Exposició 'Formes i Textures'

La Sala d'Exposicions Miquel Mateu de Peralada és un espai inaugurat l'any 2001 i que es dedica a la difusió de la creació artística, cultural i patrimonial de la vila. S'ubica en el Centre de Turisme Cultural Sant Domènec, al centre de la població, i forma part del conjunt d'equipaments dinamitzadors de la vida cultural peraladenca. Compta amb unes dimensions de 200 m2, que permeten la realització d'exposicions temporals de gran format i temàtica diversa.
 
Aquesta exposició/venda d´obra pictòrica presenta un extens estudi sobre textures cromàtiques dintre de la línia del expressionisme abstracte. Les obres son composades com una trama que cobreix el llenç sense cap altre pretensió que ser agradables estèticament, ocupant un espai visualment atractiu.
 
Josep Antoni Esteve i Torres/VEiToRR (Figueres 1960-) , dibuixant, pintor i escultor provinent de la indústria audiovisual en què es va formar com a animador, director i productor ha basat la seva obra en el dibuix, com a tècnica principal, sota el leit motiv temàtic de moviment i composició de masses en dues vessants; la més clàssica, amb influències de Caravaggio, Velazquez i Rubens s’hi mostren “variacions” de grans obres i, en la faceta muralista la influència decisiva és la de Josep M. Sert, de grans escenes i elevat nombre de personatges. La part més moderna, cap a l’abstracció, sota el pseudònim de VEiToRR, l’artista proposa un univers de conceptes quàntics i relativistes de matèria. Aquesta expressió la realitza en quadres texturats i en QUVOLS (Quadres volumètrics).
 

Inauguració: 

Divendres 11 de maig, 20h

Més informació: 

Et pot interessar

Mini Print Intenacional
Del 26 d'octubre al 4 de novembre
Girona
Lliçó de Diògenes
Dimarts 16 d'octubre, 17h
Girona
Antonio Mestre
Del 10 al 23 d'octubre
Lleida
Del 22 de setembre al 25 de novembre
La Bisbal d'Empordà
El procés a punta de bic
Del 16 al 31 d'octubre
Girona
Lego
Divendres 23 de novembre, 17h
Quart
Els somriures de la Verge del Tura
De l'1 de setembre al 25 de novembre
Olot
Diàlegs amb el misteri
Del 26 d'octubre al 4 de novembre
Girona