AGENDA
Llibres
Llibre 'El fill de l’italià' de Rafel Nadal
2018
Dissabte 16 de març, 19:30h
  • L'Escala
Llibreria Vitel·la

Presentació del llibre 'El fill de l'italià'

Presentació del llibre de Rafel Nadal, 39è Premi Ramon Llull de Novel·la.
 

Sinopsi: 

En Mateu creix en una família trencada que no se sent seva. Des de petit lluita per deixar enrere els crits, les baralles i la misèria de la Mina, la casa més pobra de Caldes de Malavella, la que tothom evita. Aviat descobreix que els seus orígens s'amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla però que coneix tothom: el poble està marcat per l'odissea d’un miler de joves mariners italians que s'hi van refugiar en plena Segona Guerra Mundial. Són els supervivents de l'enfonsament del cuirassat Roma, bombardejat pels alemanys el 9 de setembre de 1943 en venjança per l'armistici entre Itàlia i els aliats. 
 
Seixanta anys després, en Mateu decideix buscar el seu pare i comença a fer -se preguntes: qui era aquell noi que xiulava cançons napolitanes i duia a rentar la roba a la seva mare? Quins eren els somnis de la Joana, que plantava clavells de poeta per escapar d’un marit bosquetà que no parava mai a casa?
 
El fill de l'italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la història extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra.

Preu: 

activitat gratuïta

Et pot interessar

De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Dissabte 22 de juny, 19h
Sant Martí d'Empúries
Del 4 de juliol al 17 d'agost
Peralada
Llibre
Dissabte 25 de maig, 19:30h
L'Escala
Dies 18 i 19 de maig
Figueres
De l'1 de juny al 18 d'agost
Peralada
Del e de juliol al 3 d'agost
Roses, Castelló d'Empúries, Empuriabrava
Divendres 9 d'agost, 22h
Peralada