AGENDA
Llibres
Llibre 'El fill de l’italià' de Rafel Nadal
2018
Dissabte 16 de març, 19:30h
  • L'Escala
Llibreria Vitel·la

Presentació del llibre 'El fill de l'italià'

Presentació del llibre de Rafel Nadal, 39è Premi Ramon Llull de Novel·la.
 

Sinopsi: 

En Mateu creix en una família trencada que no se sent seva. Des de petit lluita per deixar enrere els crits, les baralles i la misèria de la Mina, la casa més pobra de Caldes de Malavella, la que tothom evita. Aviat descobreix que els seus orígens s'amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla però que coneix tothom: el poble està marcat per l'odissea d’un miler de joves mariners italians que s'hi van refugiar en plena Segona Guerra Mundial. Són els supervivents de l'enfonsament del cuirassat Roma, bombardejat pels alemanys el 9 de setembre de 1943 en venjança per l'armistici entre Itàlia i els aliats. 
 
Seixanta anys després, en Mateu decideix buscar el seu pare i comença a fer -se preguntes: qui era aquell noi que xiulava cançons napolitanes i duia a rentar la roba a la seva mare? Quins eren els somnis de la Joana, que plantava clavells de poeta per escapar d’un marit bosquetà que no parava mai a casa?
 
El fill de l'italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la història extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra.

Preu: 

activitat gratuïta

Et pot interessar

Divendres 19 de juliol, 21h
Llançà
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Dissabte 27 de juliol, 20h
Sant Martí d'Empúries
Del 15 de juny al 28 de setembre
L'Escala
De l'1 de juliol a l'11 de setembre
L'Escala
Del 4 de juliol al 17 d'agost
Peralada
Dissabte 14 de setembre, 11h
Castelló d'Empúries
El cant de les primaveres lliures
Dijous 25 de juliol, 19:30h
Sant Pere de Riudebitlles