AGENDA
Llibres
2018
Divendres 19 de gener, 19:30h
  • Llançà
Casa de Cultura

Presentació 'La cuina de la néta'

Presentació del llibre d'Ester Marcos Jordà, i il·lustrat per Dani Torrent a la sala de conferències de la Casa de Cultura de Llançà. La presentació anirà a càrrec de l'editor, Jaume Torrent i la mateixa autora.
 

Sinopsi: 

L'autora d'aquest llibre de cuina no té cap estrella Michelin, ni ha participat en cap concurs culinari de televisió, i, si bé és cert que va tenir un bar on es feien menjars, ara és llibretera, una d'aquelles llibreteres que coneix tots els llibres que té i que sap aconsellar al lector el que busca.

L'Ester tenia una àvia que a la cuina anava per feina, sense floritures ni entrebancs: cuinava perquè s'havia de menjar i li havia tocat fer-ho a ella. La mare, en canvi, és una altra cosa: li agrada cuinar, s'hi entreté i ho fa, segons afirma la seva filla, com els àngels.

La nostra llibretera és una síntesi del bo i millor de les dues antecessores: l'amor i el bon ofici de la mare per la cuina i el tarannà d'anar per feina de l'àvia, i d'aquesta suma de virtuts ha nascut aquest llibre jove, pràctic, multicultural, saborós i, fins i tot, divertit. Un llibre ideal per a qui li agradi menjar bé i cuinar sense gaires dificultats per aconseguir que les amistats que has convidat a sopar quedin embadalides.

Hi ha moltes cuines de l'àvia a les lleixes dels llibres de receptes. Aquest és el llibre de cuina dels joves i per als joves: "La cuina de la néta".

Et pot interessar

Bengala
Diumenge 23 de juny. 22h
Peralada
Del 4 de juliol al 17 d'agost
Peralada
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala
Del 15 de juny al 28 de setembre
L'Escala
Dissabte 22 de juny, 19h
Sant Martí d'Empúries
Dissabte 6 de juliol, 21h
Figueres
Del e de juliol al 3 d'agost
Roses, Castelló d'Empúries, Empuriabrava
Guitarra
Diumenge 4 d'agost, 20h
Llançà