Música
,
2018
Dijous 9 d'agost, 21h
Alfolí de la Sal
L'Escala

Recital de flauta i guitarra

Torna el Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava, amb concerts brillants entre el 3 de juliol i el 20 de setembre, tant a Girona capital com a diferents poblacions de la província. Un cicle de concerts de guitarristes i cantautors catalans, espanyols i internacionals per als amants d'aquest instrument.
 

Duo format pel guitarrista Maurizio Agró i la flautista Nelly Italia, amdós diplomats en els seus respectius instruments. Han ofert molts concerts i han participat en diversos festivals de música com "Guitarres i més enllà" (Lamezia Terme), segona i tercera Guitar Summer Fest (Siracusa), Festival de Guitarra (Pachino), Guitarra Fest de Portopalo, III Temporada Concertistica de Messina, Primavera Musicale per Brindisi i molts concerts a diferents ciutats italianes. El 2018 han programat una gira de concerts a Bèlgica, França i Espanya, el que els acosta a Catalunya per oferir-nos un extraordinari recital per aquesta formació. Amb predomini de la música de compositors italians, podrem escoltar també J.S.Bach o música argentina de M.D. Pujol.

Maurizio Agró ha estudiat també direcció d’orquestra i ha dirigint algunes orquestres de cambra com la “Nuova Cameristica” i la jove del Liceo Musicale di Livorno.
Després de perfeccionar-se als conservatoris de Venècia i Pescara, ha estat docent de la Universitat de l’Aquila, Conservatori de Pesaro, Liceo Musicale di Teramo i del Centre Regional Universitari pel Teatre de Torí. Ha actuat amb diverses formacions de cambra, duos i quartets, en diverses ciutats italianes i ha estat premiat en alguns concursos.

Nelly Italia ha seguit diversos cursos de perfeccionament amb importants flautista que han estat primera flauta solista al Teatre Massimo Bellini de Catania i de l’orquestra de l’Acadèmia Nacional de Sta.Cecilia. Ha estat premiada en diversos concursos internacionals tant com a solista com amb formacions de cambra. S’ha especialitzat en l’ensenyament musical per a nens de 3 a 10 anys.
 

Preu: 

12€ / anticipada 10€ 

  • imatge de control 1per1