Família
,
2018
Del 27 de desembre al 4 de gener
MAC Empúries
L'Escala

Tallers de Nadal a Empúries

El MAC Empúries ha preparat un grapat de tallers infantils per aquestes festes. Proposen diferents activitats perquè els més menuts (de 5 a 10 anys) de la casa gaudeixin i es diverteixin aprenent. Els nens i nenes s'emportaran a casa una manualitat elaborada per ells, descobriran espais de la ciutat grega i romana d'Empúries i tindran un munt de sorpreses!
 

Programa: 

Dijous 27 de desembre: Decoració de nadal
Prepararem decoració nadalenca per acabar de decorar l’arbre o altres racons de casa i descobrirem com celebraven l’arribada de l’hivern els antics habitants d’Empúries.
 
Divendres 28 de desembre: Calendarium
Com ja és tradicional, en aquest taller crearem un calendari molt original per a començar el 2019. Aprendrem algunes curiositats sobre l’origen dels mesos de l’any i de com eren els calendaris que s’utilitzaven a l’Antiga Roma.
 
Dimecres 2 de gener: Gimcana emporitana
Us proposem un joc de pistes per la ciutat grega i romana d’Empúries per descobrir els seus espais i racons. Enigmes, jocs, tallers, acció i molta diversió, esteu a punt?
 
Dijous 3 de gener: Teatre i màscares
Prepararem algunes peces teatrals basant-nos en històries i mites grecs, i ens farem la nostra pròpia màscara teatral. Disfresses, atrezzo i maquillatge estan a punt per la representació, només ens falten les actrius i els actors!
 
Divendres 4 de gener: Fanalets
Ens fabricarem els nostres fanalets per anar a esperar els Reis, i ens deixarem inspirar per les formes i les decoracions de les antigues cultures grega i romana.

Preu: 

3€ / sessió

Més informació: 

  • imatge de control 1per1