Menjar i beure
,
2019
Dies 8 i 9 de juny
Parc Creuet
Sant Martí d'Empúries

Fira Arrels del Vi

Arrels del Vi és la fira professional de vins de la DO Empordà oberta a tothom. Una oportunitat única per tastar més de 100 referències dels excel·lents vins empordanesos en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers de l'Empordà i comprar a preu de celler veritables joies vinícoles de la DO Empordà.
 
Arrels del Vi celebra aquest 2019 la seva XII edició a Sant Martí d'Empúries, el 8 i 9 de juny, al Parc Creuet, sota els pins i vora el mar. Han confirmat la seva participació 28 cellers de la DO Empordà: *lavinyeta, AV Bodeguers, Celler Arché Pagès, Celler Brugarol, Celler Castelló - Murphy, Celler Cooperatiu d'Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Celler Mas Pòlit, Celler Pujol Cargol Masarac, Celler Viníric, Cellers d'en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Grup Oliveda, JOC, Mas Llunes, Mas Oller, Mas Vida, Masetplana, Pere Guardiola, Perelada, Roig Parals, Terra Remota, Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots. També comptarem amb un celler convidat, un referent del Roussillon en la producció de vins naturals en perfecte armonia entre la natura i la cultura: Domaine Jean Louis Tribouley.
 

Horari: 

De 12 a 15h i de 17 a 21.30h

Preu: 

22 €, inclou:

Degustació oberta dels millors vins de la DO Empordà.
1 val de 5 euros per gastar en vins de la fira.
1 copa Riedel valorada en 12 euros.
1 tapa d’Anxoves de l’Escala M. Sureda.
Venda directa de vins a preu de celler.
Visita guiada a les Ruïnes d’Empúries i tast de “Mulsum” (vi romà), a les 16h des de la Porta Marina (dissabte i diumenge).
Tast Terroir’(s) de l’Empordà* dirigit per la Laura Masramon a les 14h (dissabte i diumenge).
Arrels Kids*: taller familiar per pintar amb vi dirigit per Tinta i Vi (dissabte: 18h, diumenge: 13h i 18h).
Chillout amb Dj Domjordi Play Pause (resident del xiringuito Mar d’Empúries) de 18h a 21h (dissabte i diumenge).

Més informació: 

  • imatge de control 1per1