Família
,
2019
Del 27 de desembre de 2019 al 3 de gener de 2020
MAC Empúries
L'Escala

Tallers de Nadal a Empúries

El MAC Empúries ha preparat un grapat de tallers infantils per aquestes festes. Proposen diferents activitats perquè els més menuts de la casa gaudeixin i es diverteixin aprenent. Els nens i nenes s'emportaran a casa una manualitat elaborada per ells, descobriran espais de la ciutat grega i romana d'Empúries i tindran un munt de sorpreses!
 

Horari: 

De 10h h a 13,15h

Programa: 

Divendres 27 de desembre: Decoracions nadalenques.
Com ja és tradicional prepararem decoració nadalenca per acabar de decorar l’arbre o altres racons de casa i descobrirem com celebraven l’arribada de l’hivern els antics habitants d’Empúries.
 
Dimarts 31 de desembre: Gimcana Emporitana
Us proposem un joc de pistes per la ciutat grega i romana d’Empúries per descobrir els seus espais i racons. Enigmes, jocs, tallers, acció i molta diversió, esteu a punt?
 
Dijous 2 de gener: Mòbil dels desitjos
Ens fabricarem un mòbil dels desitjos per penjar al jardí o a l'habitació, així començarem l'any amb bon peu i amb l'esperança que ens porti un munt coses bones!
 
Divendres 3 de gener: Teatre d'ombres
S'acosta el dia més especial de l'any i no podem esperar més, per això ens avançarem preparant un teatre d'ombres per poder començar a jugar abans que passin els Reis d'Orient.

Preu: 

4 € / sessió (podeu escollir el nombre de sessions que us convinguin)

Edat recomanada: entre 5 i 10 anys

Inscripcions: 

Imprescindible reserva prèvia, places limitades.

Amb el servei de reserves del MAC-Empúries  per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu reservesempuries@gencat.cat

Més informació: 

  • imatge de control 1per1