AGENDA
Fires i festes
2019
Dissabte 15 de juny, 19h
  • Llançà
Port

V Street Food Summer

Arriba la cinquena edició del Street Food Summer de Llançà, una iniciativa dels restaurants que vol promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística. Hi trobareu una oferta de tapes a càrrec de 12 establiments locals que aniran acompanyades dels vins de la DO Empordà, el Cava de Cava Rotxa i dels licors Quevall.

L’acte es dividirà en dues parts:

  • la primera de 19 a 23h on s’oferiran les tapes i les degustacions de vi i licors acompanyats de la música de Fredrik Strand i Dj amb musica ambiental
  • La segona a partir de les 23h, on els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el divertit grup de versions "Wasa" per acabar amb una sessió de DJ amb els millors èxits de l'estiu!
Per celebrar aquesta cinquena edició, també hi haurà el Street Shop on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!
 

Preu: 

Els preus per copa de vi  serà de 2 € i per tapa de 3,5 €, els refrescos i la cervesa serà de 2 € i les copes de 5 €. També s'oferirà un forfait especial per tal de facilitar moltes cues els quals es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà a partir del dissabte 11 de juny!

Més informació: 

Et pot interessar

Fenya Rai, Música popular, música, Concert
Diumenge 29 de setembre, 12h
Nulles
Concerts a la Cripta de l’Ermita, tardor-hivern, Cambrils, 2019
Del 22 de setembre al 19 de gener
Cambrils
Javiera Mena
Divendres 20 de setembre, 22:30h
Tarragona
Newen Tahiel
Dissabte 21 de setembre, 20h
Torredembarra
Hirundo Maris al Festival Terrer Priorat, 2019
Diumenge 22 de setembre , 12h
La Morera de Montsant
4t Maridatge musical - L'Aldea 2019
Dissabte 28 de setembre, 20h
L'Aldea
Dimarts 24 de setembre, 21h
Castelló d'Empúries
Dissabte 5 d'octubre, 11h
Castelló d'Empúries