AGENDA
Fires i festes
2019
Dissabte 15 de juny, 19h
  • Llançà
Port

V Street Food Summer

Arriba la cinquena edició del Street Food Summer de Llançà, una iniciativa dels restaurants que vol promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística. Hi trobareu una oferta de tapes a càrrec de 12 establiments locals que aniran acompanyades dels vins de la DO Empordà, el Cava de Cava Rotxa i dels licors Quevall.

L’acte es dividirà en dues parts:

  • la primera de 19 a 23h on s’oferiran les tapes i les degustacions de vi i licors acompanyats de la música de Fredrik Strand i Dj amb musica ambiental
  • La segona a partir de les 23h, on els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el divertit grup de versions "Wasa" per acabar amb una sessió de DJ amb els millors èxits de l'estiu!
Per celebrar aquesta cinquena edició, també hi haurà el Street Shop on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!
 

Preu: 

Els preus per copa de vi  serà de 2 € i per tapa de 3,5 €, els refrescos i la cervesa serà de 2 € i les copes de 5 €. També s'oferirà un forfait especial per tal de facilitar moltes cues els quals es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà a partir del dissabte 11 de juny!

Més informació: 

Et pot interessar

I’m a Soul Woman, gospel, jazz, rhythm & blues,  soul 
Divendres 28 juny, 00:15h
Banyoles
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Festival Tempo Sota les Estrelles a Girona, 2019
Del 18 de juliol a l'11 d'agost
Girona
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala