Activa't
,
2020
Del 16 al 18 de maig
MAC Empúries
L'Escala

Dia Internacional dels Museus al MAC Empúries

Propostes del MAC Empúries per un Dia Internacional dels Museus virtual:

La Joia del Museu
Des d'Empúries han seleccionat una placa de marbre amb una inscripció bilingüe en grec i llatí, podeu veure-la aquí ( a partir del 16 de maig).
 
Jaciments en 360 graus
El MAC va desenvolupar l'any 2019 diversos vídeos per visualitzar amb ulleres 360 graus alguns dels jaciments arqueològics catalans més representatius, entre ells Empúries. Ara podeu gaudir des de casa d'aquest material que  us permetrà experimentar la sensació de ser directament al jaciment. Us recomanem que ho visualitzeu amb la vostra tauleta o mòbil, i si teniu ulleres cardboard on insertar el mòbil, l'experiència serà totalment immersiva! Trobareu el vídeo  al canal de Youtube del MAC (a partir del 16 de maig).
 
Tours virtuals guiats
L'interior dels museus a través de visites molt especials. Posa’t còmode a casa teva  i gaudeix d'una visita guiada a Empúries. Podreu seguir la visita en directe al canal Youtube de Patrimoni.gencat el dissabte 16 de maig a les 11h del matí.
 
Arqueoblog
El Museu d’Arqueologia de Catalunya  presentarà  en societat l'Arqueoblog, el mateix 18 de maig.  Una nova plataforma per informar de la diversitat d'activitats que desenvolupen el museu i totes les seves seus. l MAC-Empúries inaugura el blog amb un article sobre el  projecte de recerca que s'està desenvolupant al port de la ciutat grega. (accessible a partir del 18 de maig)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1