Família
,
2020
Diumenge 13 de setembre, 18h
La Cate
Figueres

Espectacle familiar 'Adéu, Peter Pan'

Espectacle familiar 'Adéu, Peter Pan' a càrrec de la companyia Festuc Teatre, una emocionant adaptació del conte clàssic que parla del vincle entre els infants i els seus avis, i de com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle sensible i divertit amb una espectacular posada en escena.

*Recomanat + de 3 anys

Sinopsi: 

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la Campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits  grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

Preu: 

5€  | Fins a 2 anys, entrada gratuïta.
Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar