AGENDA
Família
Adéu Peter Pan
2020
Diumenge 13 de setembre, 18h
  • Figueres
La Cate

Espectacle familiar 'Adéu, Peter Pan'

Espectacle familiar 'Adéu, Peter Pan' a càrrec de la companyia Festuc Teatre, una emocionant adaptació del conte clàssic que parla del vincle entre els infants i els seus avis, i de com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle sensible i divertit amb una espectacular posada en escena.

*Recomanat + de 3 anys

Sinopsi: 

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la Campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits  grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

Preu: 

5€  | Fins a 2 anys, entrada gratuïta.
Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

Més informació: 

Et pot interessar

El pequeño poni
Dissabte 18 d'abril, 19h
Figueres
Diumenge 5 d'abril, 17h
Ultramort
espectacle familiar 'Galàctica' de la companyia Clardelluna
Diumenge 29 de març
Lleida
Teatre 'Un dia qualsevol' d'Oriol Tarrasón
Dissabte 11 d’abril, 22h
Artesa de Segre
Espectacle 'Baobab' - La Pera Llimonera
Diumenge 5 d'abril, 12h
Roses
Del 25 de gener al 14 de juny
Figueres, La Jonquera
Nuri Total
Dissabte 28 de març, 17:30h
Barcelona
Del 9 al 12 d'abril
Figueres