Fires i festes
,
2020
Del 10 al 13 de setembre
Llocs diversos
Castelló d'Empúries

Festival Terra de Trobadors (cancel·lat)

La Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors ha pres la decisió de cancel·lar l'edició 2020. Les mesures sanitàries necessàries per portar a terme un festival d’aquestes dimensions seguint un protocol que garanteixi la seguretat tant dels visitants com de les companyies i dels participants, fan inviable la seva organització.

El Festival Terra de Trobadors és l'esdeveniment cultural i festiu més important de Castelló d'Empúries, amb una mitjana de 40.000 visitants. Un certamen en què els castellonins i castellonines recuperen i reviuen, amb entusiasme i l'esperit obert a la festa, el seu passat i l'esplendor comtal de l'edat mitjana, quan la capital del comtat d'Empúries era terra de trobadors i els comtes d'Empúries eren protectors i mecenes de trobadors i joglars o, fins i tot, autors de composicions líriques seguint l'art de trobar, com és el cas del comte Ponç Hug IV (1277- 1313) i posteriorment l'infant Pere I (1325- 1342).

El Festival Terra de Trobadors està considerat actualment com un dels festivals més importants del país dins l'àmbit de les commemoracions de fets i de recreació històrica, un bé immaterial que forma part del patrimoni humà dels castellonins.

Organitza: 

Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors

Més informació: 

  • imatge de control 1per1