Família
,
2020
Diumenge 20 de setembre, de 10 a 14h
Oficina de Turisme
Castelló d'Empúries

Gimcana Medieval

Una activitat pensada per a un públic familiar, destinada especialment per als nens i nenes en edat escolar i també per a tots els públics. Es tractarà de fer un recorregut marcat pels carrers i places i també pels museus que hi participen, a partir de les proves que conté la Gimcana Medieval, tot iniciant el recorregut a la Plaça dels Homes de Castelló d’Empúries. Els participants, de forma individual però més recomanable per grups, es trobaran unes explicacions que plantejaran preguntes sobre el patrimoni, la cultura i la història dels monuments i dels edificis, i que tindran tres possibles opcions de resposta. Un cop responguin a la pregunta plantejada, se’ls indicarà el següent repte o punt del recorregut, on podran passar a la següent pregunta, en un total aproximat de gairebé una vintena de punts i preguntes.

 
Per tal de no haver de fer servir papers ni material físic, s’ha treballat una aplicació que els participants s’hauran de descarregar al mòbil i a la qual entraran a través d’un codi que se’ls donarà a l’inici de la gimcana. D’aquesta manera es podrà seguir el recorregut de la gimcana a través de l’aplicació del mòbil i de les successives proves i preguntes que es plantegin.
 
Els grups familiars seran d’un màxim de 6 persones. Tots els participants rebran un obsequi per la seva participació a la Gimcana, i els tres primers rebran a més un premi.

Preu: 

10 € / família

Inscripcions: 

Oficines de turisme o online aquí (enllaç).

Organitza: 

Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV
Ecomuseu-Farinera
Sinagoga del Puig Mercadal
Ajuntament de Castelló d’Empúries
Terramar
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1