Música
,
2021
Divendres 21 de maig, 20:30h
La Cate
Figueres

Concert de Flamaradas

Flamaradas és una rara avis de l'escena musical, una banda catalana liderada per Daniel Magallón, cantant de veu profunda nascut al Baix Llobregat. Després d'una dilatada carrera com a guitarrista de rock alternatiu, l'any 2012 decideix establir-se en solitari i deixar-se portar pel reguitzell de músiques que li bullen al cap. Acompanyat sempre de músics de primer nivell, en la seva música ressonen sense ànim revisionista les veus dels cantautors clàssics i els batecs de la música popular, però també el folk, la psicodèlia, el rock clàssic i la petjada de Nick Cave i Tom Waits.

Les cançons de Flamaradas ens arriben des del present més immediat amb unes lletres a mig camí entre el surrealisme i la quotidianitat que en moltes ocasions fan referència a la vida als marges de la gran ciutat. Com ho fa en aquest seu tercer disc, El rumor eterno de la autopista (2020), un homenatge a la personalitat i la dignitat d'una Catalunya fonamental que no surt mai a les postals.

Ressons de copla, tango i rock andalús units a propostes més contemporànies. Una de les bandes més interessants del panorama musical espanyol.

Preu: 

 

12€ | 10€ anticipada i socis La Cate
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Daniel Flamaradas: guitarra acústica i veu
Raúl Navas: guitarra elèctrica i teclats
Nacho Gago: baix

Més informació: