Espectacles
,
2021

Espectacle 'Mucho más que dos'

Espectacle de música i poesia 'Mucho más que dos' a càrrec del guitarrista i compositor Fernando Egozcue i l'actor Alberto San Juan, on presenten una selecció del seu treball en comú durant els últims sis anys. Un grapat de cançons, poemes, fragments teatrals i materials inclassificables: Lorca, Santa Teresa, Cervantes, Gloria Fuertes i, fins i tot, el cap indi Seattle, entre d'altres, conformen un univers herètic per retrobar-nos i gaudir imaginant altres mons possibles.

Un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia, la novel·la i la música del Clàssic espanyol. Sobretot del Segle d'Or, però amb incursions que arriben fins al segle XIX. La selecció del repertori inclou fragments teatrals de Lope de Vega (Càstig sense venjança), Calderón de la Barca (La vida és somni) o Zorrilla (Don Juan Tenorio). Fragments del Quixot i poemes de Quevedo, Lope, Sor Juana Inés de la Creu, Sant Joan de la Creu o Santa Teresa de Jesús.

L'erotisme, la comèdia, la fondària filosòfica i la bellesa són els elements principals en aquest viatge literari i musical.

Preu: 

15€ | Comrpar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria, direcció i interpretació: Alberto San Juan i Fernando Egozcue

Organitza: 

Ajuntament de Roses

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar