Música
,
2021
Dimarts 14 de setembre, 21h
Basílica de Santa Maria
Castelló d'Empúries

Espectacle pictòric-musical 'Dones'

En el marc del Mediterranean Guitar Festival, espectacle pictòric-musical 'Dones'. El projecte pretén fer un recorregut a través de la situació de diferents dones de 5 països, mitjançant la mirada musical de reconegudes compositores de diferents parts de món. Vivim en un segle on s’han donat grans passos cap a la visibilització de la dona a diferents nivells.

El moviment feminista de segle XXI recolzat per altres com el #metoo iniciat als EUA, ha denunciat abusos soferts per dones en el món de la cultura. Aquestes protestes són punts d’inflexió en la història recent per a la consecució de la igualtat entre homes i dones.

Amb aquest projecte proposen interpretar una sèrie d’obres musicals contrastants que es convertiran, en temps real, en relats pictòrics i visuals de la mà del reconegut artista català JOMA i de la també reconeguda guitarrista, establerta a Barcelona, Silvia Nogales Barris. Els dibuixos en viu, es van transformant davant el públic arribant a crear "animacions en temps real".

Preu: 

15€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Mediterranean Guitar Festival