Jump to navigation
Nova edició de la Garoinada, una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes.
Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.
Enguany el menú Garoinada, que cada edició canvia, consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de 'Catxoflino' o bé un plat alternatiu, i unes postres de cítrics. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.
> Consulta els establiments participants i els menus que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Web Visit Palafrugell
Diumenge 18 d'abril, 12h
Mes d'abril
Dissabte 24 d'abril, 11h
Dissabte 17 d'abril, 10h
Dissabte 17 d'abril, 17h
Dissabte 17 d'abril, 19h
Diumenge 18 d'abril, 18h