Jornades Gastronòmiques La Garoinada, Empordà, 2021

Nova edició de la Garoinada, una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes.
Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.
Enguany el menú Garoinada, que cada edició canvia, consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de 'Catxoflino' o bé un plat alternatiu, i unes postres de cítrics. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.
> Consulta els establiments participants i els menus que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.