Espectacles
,
2021
Dissabte 27 de març, 19h
La Cate
Figueres

Teatre 'L'art de la comèdia'

Teatre 'L'art de la comèdia' d'Eduardo de Filippo, un retrat en clau de comèdia de la societat del seu temps i de l’enfrontament secular entre la cultura i el poder, alhora que proposa a l’espectador de participar en un joc de miralls on s’esborra la línia entre la realitat i la ficció.

'L'art de la comèdia' és un dels més brillants homenatges que s'han fet mai a l'art del teatre i planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

Sinopsi: 

Any 1964. En una ciutat de províncies italiana, el nou Prefecte de policia es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure's una estona, acceptarà escoltar el director d'una companyia de teatre ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d'un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presència, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social.

Preu: 

 

10€ general | 8€ Socis del Casino Menestral Figuerenc
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Interpretació: Joan Sarquella, Martí Pàmies, Gemma Palet, Xavi Casanovas, Elena Buxeda, Pep Oliu, Xavi Salvadó, Marta Riera, Juli Estanyol, Anna Ferrer, Jordi Massoni i Àngels Dalmau
Direcció: Jordi Massoni

Organitza: 

Ajuntament de Figueres

Més informació: 

  • imatge de control 1per1