Família
,
2022
Dissabte 1 d'octubre, 11:30h
Convent dels Caputxins
Figueres

Festa de presentació del llibre 'Salvador'

Jaume Copons i Liliana Fortuny visiten Figueres per presentar 'Salvador', l’aventura número 22 de la col·lecció de novel·la gràfica per a nens i nenes d’entre vuit i onze anys i per passar un dia monstruosament divertit amb els lectors i les lectores.

Sinopsi: 

Parlar d’avantguardes a nens i nenes de vuit anys pot semblar una autèntica bogeria, però de la mà dels autors Jaume Copons i Liliana Fortuny, més que una bogeria, és una bogeria monstruosament divertida. En el llibre titulat Salvador, l’Agus, la Lídia i els monstres s’endinsaran en el món surrealista dels records de Salvador Dalí, i hi coneixeran Breton, Pepín Bello, Buñuel, Lorca, Picasso...

L’objectiu de recuperar l’Emma, que per culpa del Dr. Brot s’ha perdut en el món dels records de Dalí, representarà una aventura cultural que farà que l’Agus i la Lídia entenguin que l’art sempre viu en constant evolució i que les avantguardes van representar un salt endavant sense precedents.

Programa: 

- Presentació del llibre Salvador.
- Mostra dels ready-mades finalistes i del guanyador del concurs 'Dibuixa el teu monstre' i lliurament d’un obsequi a la proposta guanyadora del concurs.
- Activitat monstruosa: entre tots crearem el monstre dalinià. Jaume Copons ens ajudarà a imaginar-nos-el i Liliana Fortuny el dibuixarà en directe. Li posarem un nom i el caracteritzarem! Abans de finalitzar la jornada, tothom rebrà una postal amb el monstre creat.
- Treball de la creativitat. Podreu crear la vostra màscara daliniana i emportar-vos-la a casa!
- Hi haurà un photocall per poder-se fotografiar amb la màscara i també hi haurà regals per a tothom!

Més informació: 

  • imatge de control 1per1