Llibres
,
2023
Divendres 24 de març, 19:30h
Sala Erato
Figueres

Presentació del llibre ‘El hombre que mató a Antía Morgade’

Presentació del llibre ‘El hombre que mató a Antía Morgade’ d’Arantza Portabales. Després de l'èxit de 'Bellesa vermella' i 'La vida secreta d'Úrsula Bas', arriba el nou cas d'Abad i Barroso, per una de les veus més poderoses de la novel·la negra espanyola.

Conduiran l'acte Marta Cañigueral, llibretera i traductora, i el comunicador Jacint Casademont, amb l'autora.

Sinopsi: 

Santiago de Compostela, 2021: sis amics acudeixen a un sopar de retrobament després de més de dues dècades sense veure's. Durant l'espectacle de focs artificials previs a la festivitat de l'Apòstol, un tret a boca de canó acaba amb la vida d'un d’ells.

Aviat quedarà palès que la clau de l'assassinat es remunta al que va passar al pis de menors tutelats que van compartir d'adolescents: el suïcidi d'Antía Morgade després que un dels seus educadors, Héctor Vilaboi, n'abusés. Després d'una condemna de vint anys de presó, Vilaboi acaba de tornar al carrer però ha desaparegut sense deixar rastre. L'inspector Santiago Abad i la subinspectora Ana Barroso s'hauran d'enfrontar a la resolució d'un crim en què tots els indicis apunten a “l’home que va matar Antía Morgade”, però, a mesura que una sèrie de secrets inesperats surten a la llum, tots dos hauran de trobar la manera de sobreposar-se a ells mateixos per evitar un nou assassinat.

Preu: 

Assitència lliure i gratuïta

Organitza: 

Llibreria Bookman

Més informació: 

  • imatge de control 1per1