Espectacles
,
2023
Dissabte 25 de març, 20h
La Cate
Figueres

Teatre ‘Scratch'

L’equip que va triomfar amb 'A.K.A.' torna amb 'SCRATCH', un monòleg teatral de nova creació, en el qual la música té un gran pes, tant dramatúrgic com escènic. Una obra que intentarà trobar llenguatges físics, lingüístics i d’estil per novament, com a 'A.K.A.', apropar tant el públic jove com els adults, posant el punt de mira en els pactes del desig, els límits, l’aparença i simulació del nostres estats anímics, la sexualitat permesa a la dona, entre altres temes. 

KA Teatro és una productora teatral creada per Daniel J. Meyer i Montse Rodríguez Clusella després de l’experiència exitosa (i encara vigent) d’'A.K.A. (Also Known As)'. Té com a objectiu crear espectacles que acostin el públic jove i l’adult i generar reflexió tractant temes universals i polèmics des de la no vehemència, amb nous llenguatges, potència física, formal i visual.

Sinopsi: 

A Scratch una DJ ens explicarà, a ritme de sessió de música electrònica, el seu món i les seves experiències. Veurem com és el seu dia a dia, tant en el món de la nit com a casa seva amb la seva parella. I descobrirem el seu anhel més amagat: tornar a tocar la guitarra, tenir la seva pròpia veu, ser compositora indie. Posarà en conflicte les conseqüències de l’exposició social, els pactes dels flirtejos de la nit, els límits permesos a les dones en la sexualitat i la seducció, i els possibles malentesos, dubtes i contradiccions en les decisions pròpies.

Preu: 

 

12€ | 10€ socis de La Cate
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autor: Daniel J. Meyer
Direcció: Montse Rodríguez Clusella
Composició musical: Paula Jornet
Intèrpret: Clara Mingueza

Més informació: 

  • imatge de control 1per1