Espectacles
,
2024

Espectacle ‘El candidato (o candidata)’

En el marc del festival 'Això al poble no li agradarà', teatre 'El candidato (o candidata)', on es convida les espectadores a transformar-se en jugadores i prendre el control del tauler de joc polític: un joc de taula que reflexiona sobre els mecanismes del poder.

Durant el curs d'una partida en què es debat, es dubta, s'escolta i s'assassina sense concessions, el so, la llum i el vídeo reaccionen a les jugades i van modelant l'atmosfera d'una lluita sense concessions pel poder.

Basat en un joc de taula que va existir realment en l'agitat context polític del maig del 68, aquest espectacle es planteja com una experiència en què l'espectador pren un rol actiu en la proposta.

Horari: 

Primera sessió: 11h
Segona sessió: 19h

Sinopsi: 

Imagineu-vos que agafem els personatges d'un drama polític de Shakespeare i els transformem en fitxes de joc sobre un tauler. Ara imagineu-vos que formem quatre equips i els asseiem al voltant del tauler.

Com que, evidentment, ja no vivim en els temps de Shakespeare, cada equip representa un partit polític actual. I el que està en joc és el poder. Un poder que cal conquerir, exercir i conservar, per tots els mitjans possibles.

Preu: 

10€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Marc Villanueva Mir i Gerard Valverde Ros
Concepte i posada en escena: Marc Villanueva Mir
Producció: Viola Sprengel 
Coproducció del Festival TNT - Terrassa Noves Tendències, Teatre Lliure, Theater neben dem Turm, Institut für Angewandte Theaterwissenschaft i Hessische Theaterakademie, amb la col·laboració de Giessener Hochschulgesellschaft

Més informació: 

  • imatge de control 1per1