Família
,
2024
Divendres 23 d'agost, 19:30h
Parc del Riu
Sant Pere Pescador

Teatre familiar 'Kasumay'

Espectacle familiar 'Kasumay' de Circo Los, un espectacle farcit de disciplines circenses molt variades. En aquesta ocasió les tècniques utilitzades són: patins acrobàtics, malabars amb masses i manipulació de barrets, monocicles en duo i trio, taula acrobàtica, antipodisme i trapezi doble.

“Hola, què tal?” és el significat de la paraula d’origen senegalès Kasumay, i una forma perfecta per començar qualsevol relació. En el continent africà es tracta d’un so convidat: una invitació a venir, un “obrir casa teva” de forma desinteressada, on no hi ha fronteres ni filtres emocionals.

Sinopsi: 

Tres persones molt diferents entre sí es troben al voltant d’una taula, estan esperant una TRUCADA de treball; és possible que estiguin esperant la trucada que els canviarà les seves vides. Ens sorprendran amb les seves reaccions i ens divertirem pel caràcter de cadascuna d’elles. A vegades és difícil bregar amb la personalitat i el comportament de les altres persones, però, com que res del què és humà ens és indiferent, finalment els nostres tres personatges hauran d’aprendre a conviure amb els altres i a tolerar les seves bogeries. KASUMAY, ambientat als anys 60-70’s, pretén que el públic viatgi cap a aquesta època, tot transportant-lo a un univers particular i únic, amb el circ com a vehicle idoni per a explicar la història de com tres persones aconseguiràn per fi acceptar-se , i comprendre que juntes vivim millor, i sobretot amb humor podem superar qualsevol obstacle.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Fitxa tècnica: 

Idea original: Mireia Cuenca Moreno
Direcció: Adrian Swarzcstein
Assessorament musical: Emilio Conti Vestuari
Atrezzo: Maria Palau, Paulette Sanmartín
Estructures: Alan Alanito i Josep Sebastià (Lagarto)
Artistes: Antoio Correa (monocicles, malabars, acrobàcia, portés, trapezi doble, taula acrobàtica), Igor Buzato (monocicles, malabars, acrobàcia, portés, trapezi doble, taula acrobàtica, patins acrobàtics), i Rosa Ma. Peláez (monocicles, malabars, acrobàcia, portés, teles, taula acrobàtica, patins acrobàtics)

Organitza: 

Ajuntament de Sant Pere Pescador

Col·labora: 

La Xarxa Ulldecona