Espectacles
,
2024

Teatre 'La Plaça del Diamant'

Teatre 'La Plaça del Diamant', on Carlota Subirós planteja una relectura de l'obra sense oblidar mai l'essència de la novel·la original i ho fa a través d'un poderós equip d'onze actrius d'edats i perfils diversos, acompanyades per la música en directe de la compositora Clara Aguilar.

Sinopsi: 

Desplegant a fons l'enlluernadora força poètica de l'escriptura de Rodoreda, les veus i les accions de les onze actrius es van teixint contínuament al llarg de l'espectacle, de vegades de manera ricament coral, d'altres afavorint els moments de forta intimitat. Un calidoscopi per descobrir tots els matisos i contrastos de la vida de la Natàlia, la Colometa, i per explorar com els gestos i les vivències de les dones es transmeten i es transformen d'una generació a l'altra; com una mateixa història es pot desplegar de mil maneres, sense perdre la seva essència.

Preu: 

 

20€ platea | 18€ primer pis | 15€ segon pis
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Adaptació i dramatúrgia: Ferran Dordal i Carlota Subirós
Direcció: Carlota Subirós
Escenografia: Max Glaenzel
Il·luminació: Carlos Marquerie
Vestuari: Marta Rafa Serra
Música original en directe: Clara Aguilar
Espai sonor: Damien Bazin
Repartiment: Clara Aguilar, Lurdes Barba, Màrcia Cisteró, Montse Esteve, Paula Jornet, Vicenta Ndongo, Neus Pàmies, Anna Pérez Moya, Alba Pujol, Yolanda Sey i Vanessa Segura. 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1