Música
,
2016
Divendres 12 d'agost, 22h
MAC Empúries
L'Escala

Concert 'Chambao' + 'Enric Verdaguer'

Torna 'Empúries Concerts al Fòrum Romà'. Enguany la música torna a aquest espai emblemàtic de l'Empordà, la que va ser la porta d'entrada de grans civilitzacions a la península ara dona la benvinguda a la millor música del nostre país. En aquesta edició hi hauran dues jornades, el 12 i el 13 d'agost. Podrem escoltar la música en directe de Chambao, Enric Verdaguer, Manel i el duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés.

Chambao + Enric Verdaguer

Chambao presenta nou treball discogràfic Nuevo Ciclo (2016), que inaugura una nova etapa en la carrera del projecte de Lamari. El seu single “Camino Libre” és una declaració d’intencions; escrit en la seva estada a Uruguai, en un viatge que va realitzar a principis de 2015 amb l’objectiu de reiniciar la seva carrera, un cop finalitzada la gira mundial per commemorar els 10 anys del grup.

Enric Verdaguer és una d’aquelles agradables sorpreses que ens regala de tant en tant el panorama musical. Un jove artista amb vint anys acabats de fer, amb un talent interpretatiu i un univers creatiu propi que l’ha convertit en una de les propostes més refrescants i grates d’aquest 2016. El seu primer disc Moonstruck (Sony Music/ Música Global) ens situa davant d’un cançoner robust i vitalista, en un encreuament de camins entre el folk més natural i l’indie més inspirat, amb desviaments cap al rock, el soul i fins i tot la bossa nova.

 

Preu: 25 €
Compra la teva entrada aquí
Més informació aquí
Concert del dissabte 13 d'agost aquí

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar