AGENDA
Música
Jarabe de Palo
2017
Dimarts 15 d'agost, 22h
  • Peralada
Castell de Peralada

Concert de Jarabe de Palo

El Castell de Peralada és la llar d'un festival de música excepcional, amb els artistes més importants del moment. Els escenaris són espectaculars, els recintes gòtics i renaixentistes erigits entre els segles XIV i XVI del Castell de Peralada: l’Auditori Parc del Castell, l’Església del Carme, el Claustre del Carme i la Terrassa del Cotton Club. El Festival Castell de Peralada ha ofert concerts espectaculars des de 1987 amb un programa variat que inclou dansa, concerts de música clàssica i jazz.

Sembla que va ser ahir que La Flaca sonava amb força en les emissores de ràdio de mig món. Però la veritat és que han passat ni més ni menys que 20 anys en els que, Jarabe de Palo ha posat música a la vida de molts de nosaltres. La formació de rock llatí ho celebra presentant nou projecte i nova gira. El nou disc, que porta per títol 50 Palos, recull 21 de les seves cançons més populars versionades a piano i veu, i inclou també una cançó inèdita: Humo. La gira, que al març ha donat el tret de sortida a Mèxic, seguirà pels Estats Units, Espanya i Itàlia per finalitzar l'any a Llatinoamèrica. Després de gairebé dos anys allunyats de l’escena musical, la banda al complet celebrarà les seves dues dècades com millor sap, pujant als escenaris per interpretar les cançons més populars del seu repertori com si el temps no hagués passat.

Les entrades del Festival Castell de Peralada a

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 21 de març, 22:30h
Lleida
Del 13 de juliol al 22 d'agost
Calella de Palafrugell
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
Divendres 23 de març, 21h
Figueres
Dijous 22 de març
Castelló d'Empúries
Divendres 23 de març, 19h
Castelló d'Empúries
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres