AGENDA
Música
2017
Divendres 18 de desembre, 18h
  • L'Escala
Església

Concert de Nadal

Els Concerts Clàssics de L'Escala Empúries és el segon festival que organitza anualment l'Associació Pau Casals, juntament amb el Festival Internacional de Música de s'Agaró. Aquest festival a assolit el prestigi gràcies a la  qualitat dels seus intèrprets i a la seva programació.
 
Cor Da Capo
Director Dalmau González
Sopranos Maria Bañeras, Sara Bañeras, Esther Santos
Tenors Jaume Fonollà, Jorge A. Jasso
Baix Enric Belenguer
Piano Guillermo Torres
 
El Cor Da Capo neix l’any 2011 de la voluntat d’un grup retrobat d’amics, per això el “da capo” (tornar a començar), ja que als anys 60 cantàvem plegats i vam decidir, després d’una gran pausa, tornar-nos a reunir. A aquest grup d’amics s’hi han sumat uns quants dels antics membres de l’Escolania del Sagrat Cor i també alguns cantants solistes als qui el mestre aconsella sobre tècniques del cant. El factor que més uneix és cantar i haver cantat sota la direcció i consell del nostre mestre en Dalmau González. Actualment el cor el formem una trentena de cantants que interpretem repertori coral polifònic divers i àries d’òpera amb cor, solistes i piano, pel plaer de fer música, de gaudir-ne i de fer-ne gaudir.
 
Entrada anticipada: 12 €
Entrada a taquilla:10 € (1h abans)
Més informació a

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 21 de febrer, 22:30h
Lleida
Divendres 9 de març, 21h
Figueres
Després de tot
Dissabte 17 de març, 20:30h
Lleida
Vi i tapes
Divendres 23 de febrer, 20h
Penelles
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres
Divendres 23 de febrer, 19h
Castelló d'Empúries
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Dijous 22 de febrer, 21h
La Jonquera