Música
,
2016
Dissabte 13 d'agost, 22h
MAC Empúries
L'Escala

Concert 'Manel' + 'Maria Arnal i Marcel Bagés'

Torna 'Empúries Concerts al Fòrum Romà'. Enguany la música torna a aquest espai emblemàtic de l'Empordà, la que va ser la porta d'entrada de grans civilitzacions a la península ara dona la benvinguda a la millor música del nostre país. En aquesta edició hi hauran dues jornades, el 12 i el 13 d'agost. Podrem escoltar la música en directe de Chambao, Enric Verdaguer, Manel i el duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés.

Manel + Maria Arnal i Marcel Bagés

Un any i mig després de tancar a la Mercè davant 60.000 persones la gira d'Atletes, baixin de l'escenari (2013), Manel presenta el seu esperat nou àlbum, Jo competeixo (2016). Una oportunitat única per a gaudir de les noves cançons de Manel en un marc incomparable com el Fòrum Romà d’Empúries.

Més que per victòries, Maria Arnal i Marcel Bagés compten els seus concerts per abduccions. Molt difícil no rendir-se a la encisadora barreja d'emoció, actitud i talent que destil·len les actuacions d'un duo que deixa un rastre de seguiment incondicional allà on passa. Podrem escolar els temes de Verbena (2016), fidels a un concepte, la continuació de la cadena de transmissió de la música popular, que els porta a treballar a partir de gravacions de camp, fonoteques i arxius digitalitzats.

 

Preu: 25 €
Compra la teva entrada aquí
Més informació aquí
Concert del divendres 12 d'agost aquí
  • imatge de control 1per1