AGENDA
Música
marina_rosell_surtdecasa
2014
Diumenge 26 d'octubre - 18h
  • Roses
Teatre Municipal de Roses

Marina Rosell canta Moustaki, concert

El primer CD de Marina Rosell canta Moustaki va ser tot un èxit que combinava el talent de les millors cançons del cantautor d’origen grec i la veu excepcional de l’artista catalana. Va aconseguir vendre més de 30.000 discos, segons l’Anuari de la Música 2013 va ser el disc més venut en català i va aplegar més de 15.000 espectadors en els concerts en directe. Ara, quan fa poc més d’un any de la mort de l’artista i l'aniversari en què hauria fet vuitanta anys, Marina Rosell continua la feina iniciada en aquell primer disc i presenta un segon volum que hauria satisfet un desig íntim de Moustaki: escoltar en la veu de la seva amiga les cançons del seu repertori que ell mateix va escollir. Marina Rossell va estrenar al Grec de Barcelona “Absents”, una nova composició de la seva autoria dedicada a Moustaki que també s’inclou en el segon disc. Els qui tinguin la sort d’escoltar aquest homenatge al Teatre Municipal de Roses seran, ben segur, espectadors d'un recital ple d’emoció i amb molts records.

Entrada: 15 euros

 

Venda i reserva d'entrades
Per als espectacles organitzats per l’Ajuntament de Roses, reserva i venda d’entrades a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle.
Tel. 972 25 24 00 (ext. 332) | tmr@roses.cat | www.roses.cat

Descomptes
Carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses.

Entrada gratuïta
Gaudiran d’entrada gratuïta, en les representacions organitzades per l’Ajuntament de Roses els menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.

Et pot interessar

Banderoles Festa Major
Diumenge 24 de maig, 18h
Figueres
Concert de Chicuelo i Marco Mezquida a olot, 2019
Divendres 31 de gener, 20:30h
Girona
Les Mademoicelli, Anna Costa, Laia Puig, Andrea Amador, Amaia Ruano, quartet de corda
Dimarts 4 de febrer, 19h
Lleida
De l'11 de gener al 22 de març
Figueres
Pau Figueres
Divendres 7 de febrer, 21h
Vila-seca
Concert 'Calonge homenatja Beethoven' de Festivals de Calonge, Castell de Calonge, 2020
Dissabte 8 de febrer, 19h
Calonge - Sant Antoni
Del 15 al 17 de maig
Figueres
Carles Viarnès, músic, piano
Divendres 14 de febrer, 22h
Guissona