Música
,
2014
Diumenge 26 d'octubre - 18h
Teatre Municipal de Roses
Roses

Marina Rosell canta Moustaki, concert

El primer CD de Marina Rosell canta Moustaki va ser tot un èxit que combinava el talent de les millors cançons del cantautor d’origen grec i la veu excepcional de l’artista catalana. Va aconseguir vendre més de 30.000 discos, segons l’Anuari de la Música 2013 va ser el disc més venut en català i va aplegar més de 15.000 espectadors en els concerts en directe. Ara, quan fa poc més d’un any de la mort de l’artista i l'aniversari en què hauria fet vuitanta anys, Marina Rosell continua la feina iniciada en aquell primer disc i presenta un segon volum que hauria satisfet un desig íntim de Moustaki: escoltar en la veu de la seva amiga les cançons del seu repertori que ell mateix va escollir. Marina Rossell va estrenar al Grec de Barcelona “Absents”, una nova composició de la seva autoria dedicada a Moustaki que també s’inclou en el segon disc. Els qui tinguin la sort d’escoltar aquest homenatge al Teatre Municipal de Roses seran, ben segur, espectadors d'un recital ple d’emoció i amb molts records.

Entrada: 15 euros

 

Venda i reserva d'entrades
Per als espectacles organitzats per l’Ajuntament de Roses, reserva i venda d’entrades a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle.
Tel. 972 25 24 00 (ext. 332) | tmr@roses.cat | www.roses.cat

Descomptes
Carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses.

Entrada gratuïta
Gaudiran d’entrada gratuïta, en les representacions organitzades per l’Ajuntament de Roses els menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar