Música
,
2014
Diumenge 19 d'octubre - 18h
Teatre Municipal de Roses
Roses

Orquestra de Cambra de la Fhilarmònica de Colònia, concert

Aquesta orquestra de cambra va ser fundada el 2003 a Colònia (Alemanya), una ciutat molt famosa pel seu conservatori i pels seus professors de música. L'orquestra es dedica a captar talents, en fa una selecció i forma les diferents composicions del que serà l'Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia. Ha fet gires per diversos països del món, Nova Zelanda i Austràlia entre altres. El seu repertori es compon d'obres selectes i combina sempre les obres més populars amb d'altres menys conegudes de les diverses èpoques dela història de la música clàssica.

Obres de Vivaldi, Mozart, Tchaikowski, Paganini, Borne
Violí: Vadim Tchijik
Piano: Armine Varvarian

Entrada: 20 euros: adults | 17 euros: jubilats | 12 euros: estudiants

 

Venda i reserva d'entrades
Per als espectacles organitzats per l’Ajuntament de Roses, reserva i venda d’entrades a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle.
Tel. 972 25 24 00 (ext. 332) | tmr@roses.cat | www.roses.cat

Descomptes
Carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses.

Entrada gratuïta
Gaudiran d’entrada gratuïta, en les representacions organitzades per l’Ajuntament de Roses els menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar