Espectacles
,
2014
Diumenge 12 d'octubre - 18h
Teatre Municipal de Roses
Roses

Pulmons, teatre

Pulmons és la història d'una conversa. Un dia, tot comprant mobles, una parella es troba inesperadament discutint si haurien de començar a tenir fills o no. Sóc una bona persona? Seré un bon pare? Quina mena de món heretaran els nostres fills? És intel·ligent o necessari dur al món encara una altra persona? Com més intel·ligents som, més difícils són de contestar aquestes preguntes i més ridículs semblem per intentar bregar-hi. L'obra és un acte a la corda fluixa per als dos actors. No hi ha res més que ells. És una oportunitat per veure dos intèrprets extraordinaris sense la maquinària escènica habitual.

Direcció: Marilia Samper
Intèrprets: Pau Roca i Carlota Olcina

Durada: 1h 30 min
Entrada: 15 euros
 

 

Venda i reserva d'entrades
Per als espectacles organitzats per l’Ajuntament de Roses, reserva i venda d’entrades a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle.
Tel. 972 25 24 00 (ext. 332) | tmr@roses.cat | www.roses.cat

Descomptes
Carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses.

Entrada gratuïta
Gaudiran d’entrada gratuïta, en les representacions organitzades per l’Ajuntament de Roses els menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar